mulders-gm.nl

Held van Rome

PUBLICATIE DATUM april 2015
BESTANDSGROOTTE 7,97
ISBN 9789045208213
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Douglas Jackson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Held van Rome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas Jackson. Lezen Held van Rome online is nu zo eenvoudig!

Voor fans van de Vespasianus-serie!'Als ik Conn Iggulden of Simon Scarrow was, zou ik enigszins bezorgd zijn door de komst van Douglas Jackson.' - The ScotsmanDe grip van Rome op Britannia begint te verzwakken. Het Romeinse Rijk gaat gebukt onder de last van zijn eigen omvang en de kosten die dit met zich meebrengt. Keizer Nero heeft zijn blik daarom van de verafgelegen buitenpost afgewend, met als gevolg dat het volk er zich begint te roeren.De Romeinse wreedheid en uitbuiting heeft de Britse onderdanen kwaad gemaakt en hun strijdlustige leidster Boudicca zal de stammen leiden in een oorlog tegen de onderdrukker.Tegenover Boudicca's rijzende opstand staat Romeins tribuut Gaius Valerius Verrens, bevelhebber van de veterane legionairs die bij Keulen gelegerd zijn. Een gewelddadige gebeurtenis doet de smeulende Britse haat ontbranden in een vurige oorlog.Keulen zal de eerste stad zijn die het vuur van Boudicca's wraak aan de schenen gelegd krijgt en Valerius moet zijn veteranen verzamelen in een ultieme poging de stad te redden.

.... In Held van Rome maakt de lezer kennis met Gaius Valerius Verrens, hoge officier in het Romeinse leger ... Held van Rome ebook by Douglas Jackson - Rakuten Kobo ... . Valerius is gelegerd in Britannia, wat door de Romeinen al gedurende 20 jaar is bezet. Als keizer Nero aan de macht komt, laat hij een rendementsstudie doen naar de opbrengsten van Brittannia. Bestel Held van Rome Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Voor fans van de Vespasianus-serie! 'Als ik Conn Iggulden of Simon Scarrow was, zou ik enigszins bezorgd zijn door de komst van Douglas Jackson.' - The Scotsman De grip van Rome op Britannia begint te verzwakken. Het Romeinse Rijk gaat gebukt onde ... Held van Rome ebook by Douglas Jackson - Rakuten Kobo ... .' - The Scotsman De grip van Rome op Britannia begint te verzwakken. Het Romeinse Rijk gaat gebukt onder de l Held van Rome Douglas Jackson Deel 1 in een spectaculaire Romeinse serie waarin het verhaal vertelt wordt van Valerius Verrens, die het met slechts 3.000 man tegen 50.000 Britse strijders moest opnemen.Voor lezers van de Vespasianus-serie van Robert Fabbri en fans van de tv-serie Rome Volgens de sage was Rome gesticht in 753 v.Chr. op 21 april. De eigenlijke geschiedenis van Rome begon echter al rond 1000 v.Chr., toen de Latijnen zich vestigden in Latium, de streek rondom Rome.Rond die tijd werden de Latijnen geregeerd door de legendarische koning Latinus.Dit sluit aan op de legende waarin de Trojaanse held Aeneas steun zoekt bij hem als hij het eiland Palladeum (denk aan ... De beste monumenten & standbeelden in Rome, Italië. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste monumenten & standbeelden in Rome op Tripadvisor. Bestel Held van Rome van Douglas Jackson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Held van Rome. Voor fans van de Vespasianus-serie! 'Als ik Conn Iggulden of Simon Scarrow was, zou ik enigszins bezorgd zijn door de komst van Douglas Jackson.' - The Scotsman De grip van Rome op Britannia begint te verzwakken. Held van Rome Douglas Jackson • Boek • paperback. Samenvatting . Deel 1 in een spectaculaire Romeinse serie waarin het verhaal vertelt wordt van Valerius Verrens, die het met slechts 3.000 man tegen 50.000 Britse strijders moest opnemen....