mulders-gm.nl

De islamisering van onze cultuur

PUBLICATIE DATUM mei 2016
BESTANDSGROOTTE 3,17
ISBN 9789045210674
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Pim Fortuyn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De islamisering van onze cultuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim Fortuyn. Lezen De islamisering van onze cultuur online is nu zo eenvoudig!

De publicatie van het boek De islamisering van onze cultuur, waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopende integratie behandelde, bracht een storm van reacties teweeg. Naast beschuldigingen van racisme en onverdraagzaamheid viel de auteur een brede – openlijke dan wel stilzwijgende – steun ten deel.De kern van Fortuyns betoog is dat de cultuur van de islam haaks staat op de normen en waarden van de moderne westerse samenleving. Hij pleit voor een krachtige dialoog tussen beide culturen om zo te komen tot wederzijds begrip.

...m vooral populair onder aanhangers van de Eurabië-theorie, onder wie Wilders ... Samenvatting De islamisering van onze cultuur - Stuvia ... . Tegen de islamisering van onze cultuur Nederlandse identiteit als fundamentNederland wordt gekenmerkt door cultuurrelativisme. Wij Nederlanders zijn niet meer geinteresseerd in ons erfgoed en onze erflaters. Geheel geactualiseerde en herz. ed. van Tegen de islamisering van onze cultuur : Nederlandse identiteit als fundament. - Utrecht : Bruna, 1997 met een kritische reaktie van Abdullah R.F. Haselho ... bol.com | De islamisering van onze cultuur (ebook), Pim ... ... . - Utrecht : Bruna, 1997 met een kritische reaktie van Abdullah R.F. Haselhoef. Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. De publicatie in 1997 van het boek Tegen de islamisering van onze cultuur, waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopen integratie behandelde, bracht een storm van - gemengde - reacties teweeg. De publicatie in 1997 van het boek 'Tegen de islamisering van onze cultuur', waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopende integratie behandelde, bracht een storm van - gemengde - reacties teweeg. Samenvatting De publicatie van het boek De islamisering van onze cultuur, waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopende integratie behandelde, bracht een storm van reacties teweeg. De publicatie in 1997 van het boek 'Tegen de islamisering van onze cultuur', waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopende integratie behandelde, bracht een storm van - gemengde - rea De publicatie in 1997 van het boek Tegen de islamisering van onze cultuur, waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopen integratie behandelde, bracht een storm van - gemengde - reacties teweeg. Naast beschuldigingen van racisme en onverdraagzaamheid viel de auteur een brede - openlijke dan wel stilzwijgende - steun ten deel ... De vruchtbaarheidsgraad van allochtonen in Antwerpen afkomstig van de EU (1,9) en van buiten de EU (2,6) ligt respectievelijk 1,5 en 2 keer hoger dan die van autochtonen (1,3). Volgens demografen is er een vruchtbaarheidsgraad of een gemiddelde aantal kinderen per vrouw van minstens 2,1 nodig (het zogenaamde vervangingsniveau) om een bevolking op peil te houden....