mulders-gm.nl

Volg de lijn

PUBLICATIE DATUM januari 2018
BESTANDSGROOTTE 3,2
ISBN 9789002265136
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Britta Teckentrup
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Volg de lijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Britta Teckentrup. Lezen Volg de lijn online is nu zo eenvoudig!

Dit mooie boekje leert je kind vormen te herkennen in de wereld om ons heen. Op elke pagina ontdekt je oogappel een variant van het begrip "lijn'. De speelse lijn van een draad uit een bolletje wol, de strakke leiband van een hond, een wasdraad, de strepen op de weg… En er is meer: het boek laat je kleintje ook kennismaken met geluiden, kleuren, cijfers en andere begrippen. De lieflijke en rustgevende eenvoud van Britta Teckentrups illustraties veroverde wereldwijd de harten van klein én groot. Ze schreef en illustreerde meer dan 90 kinderboeken en haar werk werd bekroond met meer dan 60 prijzen en onderscheidingen.

...d of een lijn in de lucht, achtergelaten door een vliegtuig ... Volg de Lijn: Android-game is grote klapper in Google Play ... . Volg de stippellijnen in een vloeiende beweging. Author: Janneke Created Date: 4/28/2017 6:41:07 PM ... De snelste weg van punt a naar punt b? Stippel je route uit met de routeplanner van De Lijn. Volg de boor. Tun­nel­boor­ma­chi­ne Gaia is in augus­tus 2019 gestart met het boren van de eer­ste tun­nel­buis. Een reis van 2,25 kilo­me­ter die is begon­nen op de bouw­lo­ca­tie naast het recre­a­tie­ge­bied Vliet­land bij de A4, en met als eind­punt de ver­diep­te lig­ging van de N434 bij de Ste­vens­hof. Een reis onder de Vliet door, langs de monu­men­ta­le ... ‎volg de witte lijn spel in de App Store ... . Een reis onder de Vliet door, langs de monu­men­ta­le ... Volg de Lijn is één van de grote klappers in Google Play van het moment. De game is enorm simpel: houd je vinger op het scherm, volg de witte lijn en komt niet buiten deze lijn. Als je de buitenkant aanraakt, heb je verloren. * Volg de lijn... Menselijk Lichaam Knutselen Voor Kinderen Blog Schoolspullen. Meer informatie... Bewaard door Digi-juf MJ. 55. ... De educatieve posters van Edutrix zijn vrolijk, duidelijk en informatief! Handig voor bijvoorbeeld het oefenen van breuken of leren tellen. Vanaf € 7,95. Speel ★ Volg de Lijn ★ helemaal gratis! Volg de Lijn en 1001 Ontwijken spelletjes speel je op 1001 ...