mulders-gm.nl

Platina

PUBLICATIE DATUM 2009-06-01
BESTANDSGROOTTE 10,49
ISBN 9789063055301
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jo Rees
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Platina in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Rees. Lezen Platina online is nu zo eenvoudig!

Glitter en glamour, seks, macht en wraakPlatina bevat de actie van een James Bond, de glamour en romantiek van een Jackie Collins, het vilein van The First Wives Club en de tragiek van een Danielle Steel. Het is het verhaal van drie gekwetste vrouwen die samenspannen om de rijkste man van de wereld, Joeri Chordinski, een meedogenloze Rus met een schimmig verleden, te gronde te richten. Onze drie heldinnen zijn de blonde Zuid-Afrikaanse stewardess Frankie Willis, de bloedmooie brunette Peaches Gold, L.A.'s meest invloedrijke hoerenmadam, en de chique Engelse societydame Lady Emma Harvey, tegen de vijftig en in de bloei van haar leven. Ze hebben alle reden om elkaar te verachten, maar hun haat voor één man bindt hen voor altijd. Een eigentijds verhaal over seks, macht, geld en wraak voor de liefhebbers van de romantische glamourfictie.

...ze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl ... Home | platinabv ... .org; ISBN 90 204 2045 3 Platina kopen. Het kopen van platina als belegging in vorm van baren of munten wint sterk aan populariteit. Platinabaren zijn in bepaalde gevallen een interessantere aankoop dan platina munten, vanwege de lagere premies die worden gehanteerd boven de platinakoers. Platina juwelen zijn doorgaans duurder dan juwelen in witgoud en hiervoor zijn verschillende redenen. Hoewel puur goud duurder is dan puur platina, is minder goud nodig om hetzelfde juwee ... Plantina Vitamines & Mineralen ... . Hoewel puur goud duurder is dan puur platina, is minder goud nodig om hetzelfde juweel te maken. Niet alleen vanwege de hoge dichtheid van platina, maar ook omdat de legering 95% puur platina bevat, terwijl witgoud 75% puur goud bevat. Platina Maple Leaf munt Holland Gold verkoopt ook platina munten waaronder de Platina Maple Leaf munt van 1 troy ounce. Maple leaf munten worden zowel in het zilver, goud en platina uitgegeven. De platina Maple Leaf munt is geslagen door de Royal Canadian Mint uit Canada. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur platina (99 ... Welkom bij Platina b.v.! Welkom op de website van Platina - specialist in golfplaten! Onze zekerheden: Breed assortiment aan golfplaten, hulpstukken en bevestigingsmaterialen Ook wordt platina veel gebruikt in juwelen. Hierdoor is de platinaprijs al gauw afhankelijk van de veranderlijke smaak van consumenten. Ook in de industrie wordt er veel platina gebruikt. Dit heeft strekkende gevolgen voor de platinaprijs. Zo wordt platina gebruikt bij chemotherapie. Tot slot is er de beleggingsvraag naar platina. Platina kent net als zilver diverse industriele toepassingen. Daarnaast is er vanuit investeerders een groeiende vraag naar (fysiek) platina. De koers van platina kan dus zowel reageren op een vlucht naar edelmetaal vanwege financiële onzekerheid, als een bloei in de industriele productie. Platina als investering is aan een opmars bezig ...