mulders-gm.nl

BOB EVERS 8. DRIE JONGENS ALS CIRCUSDET

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 8,54
ISBN 9789060560082
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Willy van der Heide
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen BOB EVERS 8. DRIE JONGENS ALS CIRCUSDET in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy van der Heide. Lezen BOB EVERS 8. DRIE JONGENS ALS CIRCUSDET online is nu zo eenvoudig!

Een zware vrachtauto dendert over een betonweg in het Gooi, ...een touw raakt los, ...een triplex kist smakt op het cement, valt uit elkaar en strooit een regen van speelgoedlocomotiefjes en -wagons om zich heen. De dikke Arie Roos en zijn vriend Jan Prins zoeken het verloren speelgoed bijeen, sjokken ermee naar huis, maar brengen het niet meteen naar het politiebureau. Zij gaan er thuis eerst gezellig mee spelen. Dan gaat de telefoon over en vraagt een barse stem naar de speelgoedlocomotieven. Bob Evers komt net terug uit Amerika als een bende van drie boeven het huis tracht binnen te dringen. Na een kwartier van gevechten verdwijnen de boeven, de treintjes met zich meenemend. Was dat speelgoed dan zo vreselijk belangrijk? Was er soms iets heel bijzonders mee aan de hand? Arie, Bob en Jan vinden een gekke aanwijzing, trekken er in het holst van de nacht op uit en beleven de wildste avonturen met ontsnapte circusapen, onrustige olifanten, benzinetanks vol zand, besluipingen van bendeleden en nachtelijke klopjachten over de heide.

...e Avonturen in de Stille Zuidzee (Bob Evers, #1), Drie jongens ... Bob Evers-serie - Wikipedia ... ... Bob Evers hardcovers Deel Titel Druk Prijs Bijzonderheden nr 4 Avonturen in de Stille Zuidzee vijfde druk 22,50 nette staat, met stofomslag in redelijke staat, hoekjes en onderkant rug beschadigd nr 8 Drie jongens als circusdetective vierde druk 30,00 Nette staat, met stofomslag in redelijke staat nr 12 Kabaal om een varkensleren koffer eerste druk 25,00 Normale staat, met stofomslag in ... Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de ... Bob Evers-serie - Wikipedia ... ... Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Willy Van Der Heide. De meest gevonden boeken zijn Bob Evers Nr.B 5 De Jacht Op Het Koperen Kanon, Bob Evers Nr.B 27 Kunstgrepen Met Kunstschatten, Bob Evers Nr.B 19 Vreemd Krakeel In Californie, Bob Evers Nr.B 24 Hoog Spel In Hong-kong en B10 - Bob Evers - Een Speurtocht Door Noord-afrika. OMSCHRIJVING. Ontwikkelingspsychologie + Mylab NL toegangscode 7e druk is een boek van Robert S. Feldman uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043033725 Ontwikkelingspsychologie is een uitgebreide inleiding in het vakgebied. Bob Evers serie, Willy van der Heide, 12 pockets tussen 4 en Kenmerken Conditie: Gelezen Type: Fictie Beschrijving Bob Evers serie, Willy van der Heide, 12 pockets tussen nummer 4 en 30: - 4: Een overval in de lucht. - 8: Drie jongens als circusdetective. - 12: Kabaal om een varkensleren koffer. - 13: Een moto 20 boeken Bob Evers / 1973-1981 ... druk -1978 b.5 De jacht op het koperen kanon -24e druk -1981 b.6 Sensatie op een engelse vrachtboot -21e druk -1978 b.8 Drie jongens als circusdetective -21e druk -1981 b.10 Een speurtocht door noord-afrika -19e druk -1980 b.11 Drie jongens en een caravan -17e druk -1978 b.12 Kabaal om een ... De Bob Evers-serie vindt haar oorsprong in 1943; in dat jaar verscheen er een feuilleton in het blad Jeugd met als titel: De avonturen van drie jongens in de Stille Zuidzee. De hoofdrol hierin w ordt gespeeld door een Amsterdamse jongen, genaamd Rob Evers, wiens vader een rederij heeft. De drie jongens worden door het Amerikaanse FBI, dat de leiding van de operatie heeft toevertrouwd aan de agenten Masters en Darry, ingeschakeld om het spoor van de dollars verder te volgen. Bob Evers reist vanuit Zürich (waar het tweede deel van de trilogie zich afspeelt) naar Napels....