mulders-gm.nl

Explosieve gevoelens

PUBLICATIE DATUM april 2017
BESTANDSGROOTTE 11,52
ISBN 9789402753271
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nora Roberts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Explosieve gevoelens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen Explosieve gevoelens online is nu zo eenvoudig!

Architect Cody Johnson is de man van de dromen, terwijl bouwkundig ingenieur Abra Wilson juist heel praktisch is. Wanneer ze samen moeten werken om een ontwerp van Cody uit te voeren, zijn de botsingen dan ook niet van de lucht. En ja, als twee sterke karakters zo vaak botsen en er ook nog andere gevoelens mee beginnen te spelen, kan een explosie niet lang uitblijven! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

... Wilson juist heel praktisch is. Wanneer ze samen moeten werken om een ontwerp van Cody uit te voeren, zijn de botsingen dan ook niet van de lucht ... Die ene plek onder de zon - Nora Roberts | 9789402700916 ... ... . En ja, als twee sterke karakters zo vaak botsen en er ook nog andere gevoelens mee beginnen te spelen, kan een explosie niet lang uitblijven! Fysiek geweld als reactie op een beroving is met andere woorden geen voorbeeld van een periodieke explosieve stoornis. De uitbarstingen zijn niet vooraf bedacht. Ze komen op in het moment. De uitbarstingen zorgen voor negatieve gevoelens, staan het functioneren i ... Explosieve gevoelens - Nora Roberts - 9789402753271 | Bruna.nl ... . De uitbarstingen zijn niet vooraf bedacht. Ze komen op in het moment. De uitbarstingen zorgen voor negatieve gevoelens, staan het functioneren in de weg of veroorzaken financiële of juridische problemen. Bestel Explosieve gevoelens van Nora Roberts. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Explosieve gevoelens. Auteur(s) Nora Roberts Vertaler(s) Ingrid Meijer. NUR code(s) 343 Romantiek Imprint(s) HarperCollins Uitgever(s) HarperCollins Holland. Taal Nederlands Vers. datum 25/04/2017 NSTC 500027693. Architect Cody Johnson is de man van de dromen, terwijl bouwkundig ingenieur Abra Wilson juist heel praktisch is. Explosieve gevoelens book. Read 75 reviews from the world's largest community for readers. Architect Cody Johnson is de man van de dromen, terwijl bouwku... Explosieve gevoelens nr.1...