mulders-gm.nl

Gouden Boekjes - Jij bent de liefste

PUBLICATIE DATUM oktober 2013
BESTANDSGROOTTE 8,8
ISBN 9789026607455
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Patti Henderson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Gouden Boekjes - Jij bent de liefste in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patti Henderson. Lezen Gouden Boekjes - Jij bent de liefste online is nu zo eenvoudig!

In Jij bent de liefste is een kangoeroe heel verdrietig omdat ze niemand heeft om voor te zorgen. Maar op een dag valt een vogeltje rechtstreeks in haar buidel! Het boekje sluit af met een mooie bijbeltekst.

... bij Jij bent de liefste. Dit boekje heb ik kado gekregen voor een verjaardag van één van mijn dochters ... Bureau ISBN - Jij bent de liefste ... . Ik kom het nu op bom.com weer tegen en moet even melden dat ik het al jaren met veel plezier voor mijn dochters voor lees. Ze blijven het mooi vinden. Van de dichtbundel Jij bent de liefste die ze met Hans en Monique Hagen maakte, zijn al meer dan 220.000 exemplaren verkocht. Haar meest recente prentenboek, Groter dan een droom, maakte ze samen met Jef Aerts. Törnqvist is genomineerd voor de Hans Christian Andersen Award en voor de ALMA 2014. OVER DIT BOEK. In ... Jij bent de liefste (Book, 2013) [WorldCat.org] ... . Törnqvist is genomineerd voor de Hans Christian Andersen Award en voor de ALMA 2014. OVER DIT BOEK. In Jij bent de liefste spelen dezelfde knuffels de hoofdrol als in Jij en ik en mijn rode fiets: de zebra, de olifant, pinokkio, de poes met de paarse poten, de pinguïn, het konijn…. Illustrator Marit Törnqvist is half Nederlands, half Zweeds. In Jij bent de liefste geeft ze een beeld van Amsterdam. In Jij en ik en mijn rode fiets laat ze het Zweedse platteland zien. Get this from a library! Jij bent de liefste. [Patti Henderson; Li...