mulders-gm.nl

Meiden van de markt

PUBLICATIE DATUM juni 2013
BESTANDSGROOTTE 12,35
ISBN 9789059777743
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Margreet Crispijn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Meiden van de markt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Crispijn. Lezen Meiden van de markt online is nu zo eenvoudig!

Het klinkt niet bepaald als een droomcarrière: eigenaar van een marktkraam. Maar dit is precies de wending die de jonge Kiki en Madelonstudent geschiedenis en griffier bij de rechtbankgeven aan hun leven. Kiki neemt een notenkraam over en Madelon verkoopt zelfontworpen tassen. Ze vormen al snel een hechte groep met Bonnie van de bakkerskraam en aardewerkverkoopster Loes. De vier delen álles met elkaar, ook de vele liefdesperikelen!

.... Interesse Meiden van de markt (Paperback) ... Meiden van de markt. op Ramsj.nl ... . Het klinkt niet bepaald als een droomcarrière: eigenaar van een marktkraam. Maar dit is precies de wending die de jonge... Meiden van de markt. Het klinkt niet bepaald als een droomcarrière: eigenaar van een marktkraam. Maar dit is precies de wending die de jonge Kiki en Madelon student geschiedenis en griffier bij de rechtbank geven aan hun leven. Kiki neemt een notenkraam over en Madelon verkoopt zelfontworpen tassen. Ze vormen al snel een hechte groep met Bo ... Meiden van de markt. op Ramsj.nl ... . Ze vormen al snel een hechte groep met Bonnie van de bakkerskraam en aardewerkverkoopster Loes. Meiden van de markt. Margreet Crispijn, Reina Crispijn. ISBN: 9789059777743 Uitgeverij: Z&K Uitvoering: Book Omvang: 322 pagina's Verschijningsdatum: 13-06-2013 Taal: Nederlands Genre: Het klinkt niet bepaald als een droomcarrière: eigenaar van ...