mulders-gm.nl

Heartland, na de storm

PUBLICATIE DATUM december 2011
BESTANDSGROOTTE 10,82
ISBN 9789020632323
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lauren Brooke
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Heartland, na de storm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lauren Brooke. Lezen Heartland, na de storm online is nu zo eenvoudig!

Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en hun vertrouwen in mensen weer terugkrijgen.

...e worden. Maar Spartan was het paard waarvoor Amy en haar moeder die stormachtige nacht op pad gingen ... Heartland. Na de storm. Geschreven door Lauren Brooke ... ... . Zowel Spartan als Amy hebben vreselijke herinneringen aan die nacht en aan het ongeluk. De titel: Na de storm, past goed bij het boek. Aan het begin van het boek gaat Amy en haar moeder een paard ophalen, terwijl het stormt. Ze raken van de weg en er valt een boom op hun auto. Haar moeder overleeft het niet. Het hele boek gaat over hoe het verder gaat na die avond. De tijd waarin het afspeelt. Het verhaal ... Heartland. Na de storm. Geschreven door Lauren Brooke ... ... . Het hele boek gaat over hoe het verder gaat na die avond. De tijd waarin het afspeelt. Het verhaal loopt chronologisch. Na de storm. Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en hun vertrouwen in mensen weer terugkrijgen. Spartan is een prachtige zwarte hengst, maar hij is volkomen onhandelbaar. Hij komt naar Heartland om door Amy behandeld te worden. Bestel Heartland, na de storm van Lauren Brooke. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „Heartland, na de storm" door Lauren Brooke verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishan... 15-mei-2012 - Heartland. Na de storm. Geschreven door Lauren Brooke. Paardenranch Heartland / Na de storm | ISBN 9789020624328 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit is de cache boekbespreking van Lauren Brooke en After The Storm / Na De Storm. Het boekverslag van After The Storm / Na De Storm. ... Ze rijdt vaak op paarden van Heartland. Na het ongeluk probeert ze Amy te helpen...