mulders-gm.nl

Saskia En Jeroen Domme Dingen

PUBLICATIE DATUM februari 1998
BESTANDSGROOTTE 12,78
ISBN 9789026990502
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jaap ter Haar
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Saskia En Jeroen Domme Dingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap ter Haar. Lezen Saskia En Jeroen Domme Dingen online is nu zo eenvoudig!

'Ik weet iets leuks,' zei Jeroen.En zo begint er weer een nieuw avontuur van de ondeugende tweeling Saskia en Jeroen. Ze bedoelen het altijd goed en doen eigenlijk nooit domme dingen... Ze verrassen hun ouders met een goochelvoorstelling. Er sneuvelen misschien wat glazen, maar er komt wel een echt konijn uit papa's hoed! Als Saskia en Jeroen niet naar de kapper mogen, spelen ze zelf kappertje op hun kamer. Dat gaat heel goed... En als Jeroen liever buschauffeur dan vadertje en moedertje wil spelen, gaan ze samen naar de bushalte om te zien hoe alles gaat. Maar voordat Saskia en Jeroen het in de gaten hebben, zitten ze in de rijdende bus!

...ntje naar Parijs; Met Heintje op de plassen; Saskia en Jeroen: de tweeling; op stap; in de lente; domme dingen (1956) Saskia en jeroen domme dingen is een boek van Haar ... Saskia en Jeroen - domme dingen - Jaap ter Haar | Boeken.com ... . Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... 'Ik weet iets leuks,' zei Jeroen. En zo begint er weer een nieuw avontuur van de ondeugende tweeling Saskia en Jeroen. Ze bedoelen het altijd goed en doen eigenlijk nooit domme dingen... Ze verrassen ... Saskia en Jeroen - Domme dingen van Jaap ter Haar | Boek ... ... . En zo begint er weer een nieuw avontuur van de ondeugende tweeling Saskia en Jeroen. Ze bedoelen het altijd goed en doen eigenlijk nooit domme dingen... Ze verrassen hun ouders met een goochelvoorstelling. Er sneuvelen misschien wat glazen, maar er komt wel een echt konijn uit papa's hoed! Als Saskia en Jeroen niet naar de kapper mogen, spelen ze zelf ... Saskia en Jeroen is een kinderboekenserie geschreven door Jaap ter Haar, bestaande uit negen delen.Oorspronkelijk waren de verhalen bedoeld als hoorspel voor de radio. In de jaren 50 zond de NCRV op maandagmiddag om vijf uur een aflevering uit. De verhalen gaan over de tweeling Saskia en Jeroen, die allerlei voor kinderen herkenbare avonturen beleven. 'Ik weet iets leuks,' zei Jeroen. En zo begint er weer een nieuw avontuur van de ondeugende tweeling Saskia en Jeroen. Ze bedoelen het altijd goed en doe...