mulders-gm.nl

Je kan er maar beter om lachen

PUBLICATIE DATUM juni 2012
BESTANDSGROOTTE 8,68
ISBN 9789490217280
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Esther Vuijsters
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Je kan er maar beter om lachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Vuijsters. Lezen Je kan er maar beter om lachen online is nu zo eenvoudig!

Nederland heeft zijn eigen Bridget Jones!Esther wil een boek schrijven. Een filosofische beschouwing, een keiharde thriller of een psychologische roman. Het maakt haar niet uit. Probleem: steeds als ze een goed idee heeft, komt het dagelijks leven ertussen! Een man met een kelderverslaving, een vriendin die bijna wekelijks van man wisselt en een botte overbuurvrouw met een trenchcoat-tic zorgen voor flink wat overlast. Nadat Esther zichzelf voor de zoveelste keer bijna heeft gewurgd met een van haar deadlines (en haar nieuwe roze bikini), besluit ze: een boek schrijven is niets voor mij.`Een goudeerlijk, intens grappig boek. Een feest der herkenning! Suus Ruis, auteur van Tweede viool en Zonde`Verplicht leesvoer voor iedereen die neigt het leven iets te serieus te nemen. Bart Mos, Telegraaf`Ik herken mij totaal niet in dit boek. Melina, overbuurvrouwEsther Vuijsters (1973) schrijft sinds 2000 columns en blogs. Eerst voor onder meer Viva, later voor Vrouwonline.nl. In 2009 werd ze genomineerd voor de prestigieuze weblogprijs Dutch Bloggies en eindigde ze in de top vijf in de categorie Beste Weblog.

... pagina's van mijn boek Je kan er maar beter om lachen op TenPages ... Je kan er maar beter om lachen - Chicklit ... .com. De bedoeling: 2000 aandelen verkopen, dan zou mijn boek worden uitgegeven door een 'gerenommeerde' uitgever. Lezers van mijn columns en blogs - maar ook onbekende weldoeners ... En nu met haar eigen boek: Je kan er maar beter om lachen. Esther Vuijsters (1973) is sinds 2000 actief blogger op diverse grote websites. Eerst voor onder meer Viva, daarna voor Vrouwonline.nl. In 2009 kwam het tot dan toe hoogtepunt: Esther werd genomine ... Luisterboek Je kan er maar beter om lachen ... .nl. In 2009 kwam het tot dan toe hoogtepunt: Esther werd genomineerd voor de prestigieuze weblogprijs Dutch Bloggies in de categorie Beste Weblog. Je kan er maar beter om lachen gaat over kiezen voor jezelf, maar vooral over liefde en onzekerheid. En over hoe humor kan helpen een doel te bereiken. Nederland heeft zijn eigen Bridget Jones! Uitgegeven door: Luistereenboek Oorspronkelijke uitgever: Klapwijk & Keijsers Uitgevers...