mulders-gm.nl

Bezeten

PUBLICATIE DATUM oktober 2019
BESTANDSGROOTTE 9,80
ISBN 9789047205081
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sander Blom
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bezeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Blom. Lezen Bezeten online is nu zo eenvoudig!

Bezeten van Sander Blom is een spannende politiethriller gesitueerd in Groningen over hoe een fout in het verleden nog altijd gevolgen kan hebben.In Bezeten van Sander Blom wordt op een verlaten akker in Groningen het lichaam van een veertienjarig meisje aangetroffen. Ze is vermoord. Rechercheur Daniël Huizinga hoopt dat hij de leiding over de zaak krijgt, maar de chef besluit anders. Irene wordt speciaal vanuit Rotterdam hiervoor aangetrokken, en Daniël moet tandenknarsend toekijken terwijl zij de nieuwe teamleider wordt. Wanneer er opnieuw een slachtoffer valt besluit Daniel op eigen houtje onderzoek te gaan doen, want de raadselachtige aanwijzingen die op de lichamen zijn aangebracht brengen het onderzoeksteam nauwelijks verder. In zijn zoektocht naar de waarheid brengt Daniël zichzelf steeds meer in gevaar…Bezeten is een spannende politiethriller over hoe een fout in het verleden nog altijd gevolgen kan hebben.

...t bezeten zijn, in diens bezit of macht zijn, beduiveld zijn, fr ... bezeten voorwerpen - Simpsite ... . endiablé; in de middeleeuwen beseten sijn van (of met) den viant (= duivel). Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'bezeten', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Omschrijving. In verschillende religies worden verschillende vormen van bezetenheid onderscheiden. Soms spreekt men van een demon of een duivel, maar ook andere paranormale entiteiten worden genoemd.. Wanneer een persoon bezeten is door een entiteit/demon kan de ... Bezetenheid - Wikipedia ... .. Wanneer een persoon bezeten is door een entiteit/demon kan deze de controle over zichzelf verliezen en gedragstoornissen vertonen. Bezeten van Sander Blom is een thriller met een fascinerende moordzaak, die moet worden opgelost door een al even fascinerend team. Ik geef Bezeten 4 sterren. Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com Bezet...