mulders-gm.nl

De Dunne Ditz

PUBLICATIE DATUM juni 2008
BESTANDSGROOTTE 11,88
ISBN 9789023012337
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Reinildis van Ditzhuyzen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Dunne Ditz in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinildis van Ditzhuyzen. Lezen De Dunne Ditz online is nu zo eenvoudig!

De Dunne Ditz: 'Hoe hoort het eigenlijk?' Nu in het kleinWegens groot succes nu ook los te koop: een handzaam kleinboekje dat zo in je tas mee kan, vol alledaagse etiquettekwesties zoals: Wie laat wie voor op de trap? Mag je telefoneren in de trein? Wanneer mag je tutoyeren?Het is een korte, praktische handleiding voor hoe je je hoortte gedragen in het openbaar. De voorbeelden zijn gehaald uitde 34ste druk van 'Hoe hoort het eigenlijk?', oftewel de Dikke Ditz(2007).Hoe kom ik goed over?Welke zijn de basisregels van de etiquette?Moet ik drie keer zoenen?Twijfelen over etiquette is overbodig geworden: u raadpleegtrap uw Dunne Ditz, die u altijd in zak of tas bij u kunt dragen!

...peciaal bedoeld voor expats die in Nederland verblijven en die onzeker zijn of meer willen weten over de in Nederland geldende omgangsvormen ... De Dunne Ditz - Reinildis van Ditzhuyzen - (ISBN ... ... . De Dikke Ditz is de grote broer van de Dunne Ditz en gaat dieper in op de manieren van alledag. Het leest prettig door en de verhaallijn wordt onderbroken door 'vragen van de lezer'. De beschreven regels komen wel enigszins oubollig over en ik mis hoe om te gaan met zaken in de hedendaagse maatschappij. Koop De dunne Ditz van Ditzhuyzen, R. van met ISBN 9789023012337. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bestel De Dunne Ditz van ... De Dunne Ditz - Reinildis van Ditzhuyzen - (ISBN ... ... . Koop De dunne Ditz van Ditzhuyzen, R. van met ISBN 9789023012337. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bestel De Dunne Ditz van Reinildis van Ditzhuyzen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Dunne Ditz: 'Hoe hoort het eigenlijk?' Nu in het klein Wegens groot succes nu ook los te koop: een handzaam klein boekje dat zo in je tas mee kan, vol alledaagse etiquettekwesties zoals: Wie laat wie voor op de trap? Mag je telefoneren in de trein? Wanneer mag je tutoyeren? Het is een korte, praktische handleiding voor hoe je je hoort te gedragen in het openbaar. De Dunne Ditz: 'Hoe hoort het eigenlijk?' Nu in het klein Wegens groot succes nu ook los te koop: een handzaam klein boekje dat zo in je tas mee kan, vol alledaagse etiquettekwesties zoals: Wie laat wie voor op de trap? Mag je telefoneren in de trein? Wanneer mag je tutoyeren? Het is een korte, praktische handleiding voor hoe je je hoort te gedragen in het openbaar. De Dunn...