mulders-gm.nl

Uit het leven van dik trom

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,15
ISBN 9789020620009
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cornelis Johannes Kieviet
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Uit het leven van dik trom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelis Johannes Kieviet. Lezen Uit het leven van dik trom online is nu zo eenvoudig!

Zijn vader zegt "'t Is een bijzonder kind, dat is-ie". Dit boek over de kwajongensstreken van een vrolijke, dikke dorpsjongen werd al in 1892 geschreven; vanzelfsprekend gebeuren er dus dingen in die nu niet meer mogelijk zijn.

...aties Aantekening Datering: jaartal geschat geïllustreerd door Joh ... Vind uit het leven van dik trom op Marktplaats - mei 2020 ... . Braakensiek 1e druk: 1891 [5e druk] Uitgever Uitgeverij Kluitman, Alkmaar Verschenen 1982 Uit het leven van Dik Trom verscheen voor het eerst in 1891. Miljoenen lezers genoten sindsdien van de avonturen van de deugniet met een hartje van goud. Al vanaf zijn vroege kinderjaren beleeft Dik het ene avontuur na het andere. Vaak hoort de vader van Dik als hij thuiskomt van zijn werk wat zijn zoontje die dag allemaal heeft uitgehaald. De schrijver C. Joh. Kievit heeft met Dik Trom een figuur tot lev ... Uit het leven van Dik Trom, 1891 | Historiek ... . De schrijver C. Joh. Kievit heeft met Dik Trom een figuur tot leven gebracht, die inmiddels een nationale bekendheid is geworden. Al vanaf zijn vroege kinderjaren beleeft Dik het ene avontuur na het andere, zoals die keer dat hij in de wastobbe van zijn moeder in het kanaal uit varen gaat. C. Joh. Kieviet - Uit het leven van Dik Trom - Alkmaar, Kluitman, (1892) - 138, (2) pp. - halflinnen band met gemarmerde platten - 14.5 x 19 cm. Conditie: In goede staat. Compleet met 4 litho's. Net herbonden rond 1900, met de eerste litho aan rand tegen titelpagina geplakt, en enkele nette reparaties in de binnenmarge van enkele pagina's. Stempel en nummer op schutblad, band licht geschaafd ... Gebaseerd op het boek Uit het leven van Dik Trom. - Alkmaar : Kluitman met de stem van Kees Brusse Titel afkomstig van houder Oorspr. uitgezonden door de AVRO-radio, 1987. Je leent dit luisterboek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek....