mulders-gm.nl

De misleidingsindustrie

PUBLICATIE DATUM juni 2019
BESTANDSGROOTTE 10,50
ISBN 9789025310127
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Els van Diggele
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De misleidingsindustrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els van Diggele. Lezen De misleidingsindustrie online is nu zo eenvoudig!

Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid van de media, met partijdigheid tot gevolg. Het veelzeggendste voorbeeld daarvan is de berichtgeving over Palestina. Vooral als het daarover gaat worden de anders zo strikt nageleefde ambachtelijke journalistieke mores en conventies bij het proces van vrije nieuwsgaring en berichtgeving overboord gezet.Door deze activistische methode wordt het publiek al meer dan veertig jaar beetgenomen; het laat zich een onvolledig en eenzijdig journalistiek verhaal opdienen. En hoe kan het ook anders? Waarom zouden lezers, kijkers en luisteraars twijfelen aan een vertrouwd beeld dat hun decennialang is voorgehouden?Els van Diggele zocht al geruime tijd naar bewijs voor de praktijken van deze misleidingsindustrie. Tot ze geheel onverwachts met haar neus in de boter viel, en wel op de redactie van het liberale NRC Handelsblad.

...Paperback / softback - 120 pagina's. Details Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid van de media, met partijdigheid tot gevolg ... De misleidingsindustrie door Els van Diggele (Boek ... ... . De misleidingsindustrie. 7,8. Auteur: Els van Diggele. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 5,49) Tweeten. Omschrijving De misleidingsindustrie. Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid van de media, met partijdigheid tot gevolg. DE MISLEIDINGSINDUSTRIE Reviews (0) Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid van de media, met partijdigheid tot gevolg. Het v ... De misleidingsindustrie - Kerk en Israel ... . DE MISLEIDINGSINDUSTRIE Reviews (0) Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid van de media, met partijdigheid tot gevolg. Het veelzeggendste voorbeeld daarvan is de berichtgeving over Palestina. De misleidingsindustrie ... Ook op middelbare scholen komt het Palestijns-Israelisch conflict aan de orde, maar er was nog geen methode die het onderwerp helder besprak. Daarom heeft educatieve ontwikkelaar Deep Level Learning in opdracht van het CIDI een volledig nieuw geschiedeniskatern ontwikkeld. De misleidingsindustrie van Els van Diggele (boek, paperback, ISBN 9789025309985). Elke Nederlandse nieuwsconsument staat bloot aan een wijdverbreid maar lang verzwegen fenomeen: emotionele betrokkenheid... De misleidingsindustrie | ISBN 9789025309985 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "DE MISLEIDINGSINDUSTRIE, HOE NEDERLANDSE MEDIA ONS DAGELIJKS BEETNEMEN" van mw.Els van Diggele, uitgeverij De Geus, Amsterdam 2019.. door Ron van der Wieken. Als reactie op een brief met klachten over de zoveelste cartoon van Collignon vol rauwe anti-Israëlische sentimenten gaf de toenmalige ombudsman van de Volkskrant, Jean-Paul Geelen de Joden een advies: ze moesten maar "eens ... Els van Diggele (2019) - De misleidingsindustrie.Hoe Nederlandse media ons dagelijks beetnemen; een pamflet - Uitg.De Geus, Amsterdam. Op 12 oktober 2019, bij Christenen voor Israël - Nijkerk; een lezing in het kader van het programma 'Israël Thema Talks'....