mulders-gm.nl

Meneer Foppe in zijn blootje

PUBLICATIE DATUM maart 2007
BESTANDSGROOTTE 4,86
ISBN 9789061694793
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wim de Bie
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Meneer Foppe in zijn blootje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim de Bie. Lezen Meneer Foppe in zijn blootje online is nu zo eenvoudig!

- Een boek moet uit heel kleine stukjes bestaan, wil ik het überhaupt inkijken. Een dikke roman is iets uit de vorige eeuw. - Een boek doe ik als volgt: ik lees een alinea op pagina vijf, een alinea op pagina tien, een alinea op pagina vijftien en zo zap ik door het hele boek tot de laatste pagina en dan zap ik weer terug, een alinea op pagina driehonderdvijftig, een alinea op pagina tweehonderdnegentig. Terug bij de eerste zin, denk ik: ja, dit boek heb ik wel gelezen, geloof ik.- Zo doe ik de krant. Kopje bier, columpie daar, stukje interview, snippertje commentaar en het korte weerbericht.- Zaplezen. Ik weet niet of ik er blij mee moet zijn. Zou ik 's over moeten nadenken, maar dat lukt me niet meer, langer dan twee minuten ergens over nadenken.

...j De Harmonie B.V. Laatste editie 01 juli 1995 Meneer Foppe in zijn blootje ... Wim de Bie - Meneer Foppe in zijn blootje (2014) - De ... ... . Kees van Kooten Wim de Bie De hele Teringzooi van De Tegenpartij. Kees van Kooten Wim de Bie Retourtje Juinen. Kees van Kooten Wim de Bie Ons Zingt Ons. Wim de Bie Meneer Foppe over de rooie Algemene info. Leverbaar Nee ISBN 9061692962 paperback Aantal pagina's NUR mei -000 Genres Kunst ... In zijn voorlaatste publikatie, De liefste van de buis (1992), raakte De Bie zelfs bijna het hoofd kwijt nadat hij in een korrespondentie verwikkeld was geraakt met een van zijn eigen types, de ethica Mémien Holboog. Nu is er een nieuwe De Bie: Meneer Foppe in zijn blootje. Meneer Foppe he ... Meneer Foppe - Wikipedia ... . Nu is er een nieuwe De Bie: Meneer Foppe in zijn blootje. Meneer Foppe heeft in het werk van Van Kooten en De Bie nooit een ... Eindelijk weer te lezen: de korte maar in alle zachtheid snijdende teksten van Wim de Bie over zijn held Meneer Foppe. Deze sympathieke 'einzelgänger' kennen we uit de sketches van het duo van Koot en de Bie, de zachtaardige en wereldvreemde man die Wim de Bie steevast speelde - en zo herkenbaar! In dit Literaire Juweeltje worden door De Bie zelf geselecteerde Foppeverhalen herdrukt. Meneer Foppe is een typetje, gespeeld door Wim de Bie.Hij speelde een bescheiden rol in de televisieprogramma's van het duo Van Kooten en De Bie.De Bie begon vervolgens met het schrijven van verhalen over meneer Foppe, waardoor dit typetje, net als zijn andere creatie ir. Meneer Foppe in zijn blootje 10 ex. Eindelijk weer te lezen: de korte maar in alle zachtheid snijdende teksten van Wim de Bie over zijn held Meneer Foppe. Deze sympathieke 'einzelgänger' kennen we uit de sketches van het duo van Koot en de Bie, de zachtaardige en wereldvreemde man die Wim de Bie steevast speelde - en zo herkenbaar! Meneer Foppe in zijn blootje (literair juweeltje) (2014) Kalenders. Met Wim de Bie bracht Kees van Kooten van 1972 tot 1985 (14 x) de bescheurkalender uit. Bescheurkalender (1972) Bescheurkalender '74 (1973) Bescheurkalender '75 (1974) Bescheurkalender '76 (1975) ... De verlegenste man van Nederland is terug! Meneer Foppe, bekend van televisie (hij was het eerste slachtoffer van de Vieze Man: 'Daar liggen er twee'), eerdere boeken (Meneer Foppe in zijn blootje ... Meneer Foppe in zijn blootje Meneer Foppe?s kijk op het moderne leven in ... De Harmonie 187 blz € 11,50 € 5,00 In winkelmand. Wim de Bie Meneer Foppe en het gedoe Zestig satirische observaties van eigentijds ... De Harmonie 177 blz ... Meneer Foppe in zijn blootje 10 ex. Wim de Bie • Boek • hardback. Samenvatting . Eindelijk weer te lezen: de korte maar in alle zachtheid snijdende teksten van Wim de Bie over zijn held Meneer Foppe. Deze sympathieke 'einzelgänger' kennen we uit de sketches van het duo van Koot en de Bie, ......