mulders-gm.nl

Vraagbaak Nederlands

PUBLICATIE DATUM november 2011
BESTANDSGROOTTE 7,14
ISBN 9789012582780
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Eric Tiggeler
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vraagbaak Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Tiggeler. Lezen Vraagbaak Nederlands online is nu zo eenvoudig!

Van spelling tot stijl: snel een helder antwoord op taalvragen De volledig vernieuwde Vraagbaak Nederlands geeft nu nog sneller een helder en betrouwbaar antwoord op praktische vragen over taal en taalgebruik: 1. Hoe schrijf je dat? | De juiste spelling: hoofdletters, afkortingen, d's en t's 2. Welk woord is het juiste? | Is het dat of wat, hun of hen, dan of als? 3. Hoe gebruik je leestekens? | Komma's en punten 4. Hoe verbeter je zinsbouw en stijl? | Duidelijk en begrijpelijk formuleren 5. Hoe schrijf je goede brieven, e-mails en rapporten? | Tips voor betere teksten In de Vraagbaak Nederlands draait het niet om de theorie, maar om de dagelijkse praktijk van de taalgebruiker: hoe schrijf je foutloos en helder Nederlands? Dit laagdrempelige boek geeft een begrijpelijk antwoord op vele honderden vragen. Is het btw of BTW? Is het je word of je wordt? Is het er vanuit gaan of ervan uitgaan? Is hij updatete goed Nederlands? Hoe zit een zakelijke e-mail in elkaar? De Vraagbaak Nederlands is de onmisbare taalhulp voor iedereen die schrijft voor studie of werk: van studenten tot secretaresses, van tekstschrijvers tot journalisten. 'Modern standaardwerk' (Onze Taal) Van de succesvolle Vraagbaak Nederlands werden al ruim 25.000 exemplaren verkocht.

...or "vraagbaak" - Interglot woordenboek. Uw gratis, snelle en simpele vertaal woordenboek VvE Vraagbaak ... Vraagbaak Nederlands - Eric Tiggeler - 9789058754264 | Bruna.nl ... . De VvE Vraagbaak van Nederlandvve.nl is exclusief toegankelijk voor de abonnees van Nederlandvve.nl. Als abonnee van nederlandvve.nl heeft u (afhankelijk van het aantal appartementsrechten) de mogelijkheid om een vraag ten aanzien van uw VvE voor te leggen aan Nederlandvve.nl. Nederlands: ·persoon tot wie men zich om raad of de oplossing van moeilijke vragen wendt, raadsman· boekwerk dat op allerlei vragen antwoord geeft, naslagwerk, vademecum, handleiding··↑ "vraagbaak" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen ... O ... Maak kans op mooie prijzen - Zin.nl ... . De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Vraagbaak Nederlands, geschreven door Eric Tiggeler. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Nederlands, Samenvatting, Vraagbaak, Hoofdletters, stijlfouten, Hoofdstuk 2.3, Hoofdstuk 5.2.1 & Hoofdstuk 5.1. > RIVM: vraagbaak voor Coronavirus Voor veelgestelde vragen en antwoorden / FAQ's omtrent het Coronavirus verwijzen wij naar DEZE RIVM-PAGINA De RIVM-pagina wordt regelmatig bijgewerkt. De Vraagbaak Nederlands is de onmisbare taalhulp voor iedereen die schrijft voor studie of werk: van studenten tot secretaresses, van tekstschrijvers tot journalisten. 'Modern standaardwerk' (Onze Taal) Van de succesvolle Vraagbaak Nederlands werden al ruim 25.000 exemplaren verkocht....