mulders-gm.nl

De Babyfluisteraar

PUBLICATIE DATUM januari 2009
BESTANDSGROOTTE 5,6
ISBN 9789063052645
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Derek Ogilvie
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Babyfluisteraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Derek Ogilvie. Lezen De Babyfluisteraar online is nu zo eenvoudig!

Derek Ogilvie heeft een bijzonder talent, hij kan met baby's 'praten'. Hij voelt hun pijn en ziet hun problemen in de vorm van beelden die hij doorkrijgt. Honderden bezorgde ouders in Groot-Brittannië heeft hij al geholpen en nu komt hij naar Nederland.Zolang hij zich kan herinneren is hij helderziend en heldervoelend. Maar pas sinds 2000 is hij actief als medium. Zijn voornaamste taak is het begeleiden van bezorgde ouders met een kind onder de twee jaar, dat zelf niet kan uitleggen waarom het verdriet heeft, angstig is, waar de pijn zit, of waarom het niet wil slapen of eten. Maar ook met autistische kinderen of kinderen met spraakproblemen boekt hij grote successen.Met zijn boek De babyfluisteraar wil hij ouders echter ook zelf leren zich meer open te stellen voor de boodschappen van hun kind. Want, zo stelt hij, iedereen is geboren met telepathishe gaven, en kan die dus ook weer terugvinden. Alleen vertroebelen die zorgen van alledag dit gevoelsmatige contact nog wel eens, maar daar is dus wat aan te doen.

...raar - Derek Ogilvie. Derek Ogilvie heeft een bijzonder talent, hij kan met baby's 'praten' ... De Babyfluisteraar PDF Boek | BANK72 PDF ... . Hij voelt hun pijn en ziet hun problemen in de vorm van beelden die hij doorkrijgt. Obama, de babyfluisteraar De afgelopen jaren lijkt het kussen van baby's belangrijker dan ooit voor beleidsmakers. De politicus die voor het oog van de camera's het vlees en bloed van een potentiële kiezer weigert, tekent zijn politieke doodvonnis. Jan Postma. 19 ... DE BABYFLUISTERAAR november 2006 . BABY'S WIL IS WET augustus - decemb ... De Kinderfluisteraar - Wat de Kinderfluisteraar doet ... . Jan Postma. 19 ... DE BABYFLUISTERAAR november 2006 . BABY'S WIL IS WET augustus - december 2007. THE GHOST WHISPERER april - juni 2008 . BABY'S WIL IS WET (HERHALING) juni - juli 2008 . THE GHOST WHISPERER oktober - december 2008 . THE FAMILY CIRCLE mei - juni 2009. BABY'S WIL IS WET (HERHALING) juli - augustus 2009. CROSS COUNTRY 1 mei - juni 2010 De babyfluisteraar. Nog nieuw voor 2019 is dat een babyfluisteraar gepersonaliseerde tips geeft aan jonge families die voor het eerst met de baby reizen. Dit baby- en peuteradviesprogramma op maat is een samenwerking met de bekende Engelse babyfluisteraar Carole Mae Consulting. Met zijn boek De babyfluisteraar wil hij ouders echter ook zelf leren zich meer open te stellen voor de boodschappen van hun kind. Want, zo stelt hij, iedereen is geboren met telepathische gaven, en kan die dus ook weer terugvinden. Alleen vertroebelen de zorgen van alledag is gevoelsmatige contact nog wel eens, maar daar is dus wat aan te doen. We hadden al de paardenfluisteraar en de babyfluisteraar. Nu is er ook De klantenfluisteraar. Dat is de titel van het nieuwe boek van managementcoach Jan van Setten. Aan de hand van allerlei hilarische cases beschrijft Van Setten hoe vaak verkopers de plank misslaan. En hoe je dan wél met je klanten zou moeten omgaan. De babyfluisteraar. Derek Ogilvie heeft een bijzonder talent, hij kan met baby's 'praten'. Hij voelt hun pijn en ziet hun problemen in de vorm van beelden die hij doorkrijgt. Honderden bezorgde ouders in Groot-Brittanni? heeft hij al geholpen en nu komt hij naar Nederland. Zolang hij zich kan herinneren is hij helderziend en heldervoelend. Maar pas sinds 2000 is hij actief als medium. Natuurlijk is het niet zoals de paardenfluisteraar, babyfluisteraar of vrouwenfluisteraar. Niks de rijken temmen of makkelijk kunnen versieren (want dat schijnt een vrouwenfluisteraar wel te kunnen, nooit geweten). Nee, de rijkenfluisteraar is eigenlijk een journalist die wat rijken heeft geïnterviewd. [email protected] ©2017 Centrum Iris, Dendermondebaan 123 W1, 9240 Zele, België Meer dan 50.000 boeken in pdf, fb2, epub, txt, lrf, djvu formaten voor smartphone, PDA, Android, Windows, Apple, iPad, iPhone, Kindle...