mulders-gm.nl

De informanten

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,60
ISBN 9789024522705
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Bret Easton Ellis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De informanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bret Easton Ellis. Lezen De informanten online is nu zo eenvoudig!

De informanten is een kroniek van de stad Los Angeles, wieg en graf van Amerikaanse dromen en mythen. En een aantal van haar bewoners - mager van de drugs en/of gebruind door de zon en/of in een Armani pak, naar de psychiater, die gevangen zitten tussen de oppervlakkige weelde van hun omgeving en hun eigen vermolmde moraal .Met verhoudingen die over alles gaan behalve over wat écht belangrijk is. Bret Easton Ellis peutert het flinterdunne glanzende fineerlaagje dat deze levens bedekt los en toont ons de onthutsende leegte van hun bestaan.

...ns kennis van gepleegde of nog te plegen misdrijven, omdat hij op een of andere manier tegen criminele groeperingen aanleunt ... De informanten | Juan Gabriel Vásquez | Uitgeverij Signatuur ... . Informant: De totale vastgoed oplossing. Sinds 1990 zorgt Informant Software ervoor dat honderden bedrijven in de vastgoedmarkt over een gebruiksvriendelijke, eenvoudige en betaalbare totaaloplossing beschikken. Onze software ondersteunt u in de relevante bedrijfsprocessen en zal uw organisatie veel tijdwinst opleveren. Een informant is iemand die in het geheim (vertrouwelijke) informatie levert aan een opsporingsdienst (de recherche) of in ... Informatie van mensen die het kind of gezin goed kennen ... ... . Een informant is iemand die in het geheim (vertrouwelijke) informatie levert aan een opsporingsdienst (de recherche) of inlichtingendienst, al dan niet op verzoek van die dienst.Een infiltrant is iemand die zelf (actief) deelneemt aan criminele activiteiten om daarover inlichtingen te kunnen verschaffen. Voorbeelden zijn de criminele burgerinfiltrant in onderzoeken naar georganiseerde ... Informanten. De mensen die het kind goed kennen en informatie geven voor het raadsonderzoek, heten informanten. Een informant kan bijvoorbeeld een familielid zijn of iemand die vanuit zijn werk bij het kind of gezin betrokken is, zoals een leerkracht of de huisarts. De informanten | ISBN 9789044962284 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedeh...