mulders-gm.nl

Beschermer van Rome

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 6,57
ISBN 9789045209142
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Douglas Jackson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Beschermer van Rome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas Jackson. Lezen Beschermer van Rome online is nu zo eenvoudig!

Deel 2 in Valerius Verrens-serie'Interessant, leerzaam en uitermate boeiend!' - Goodreads.com'Een meester in zijn vak en terecht beschouwd als een van de beste historische schrijvers van nu.' - Daily ExpressGaius Valerius Verrens keert na de succesvolle campagne tegen Boudicca in Britannia terug naar Rome. Hoewel hij wordt onthaald als Held van Rome is Valerius niet de man die hij eens was; hij is zowel fysiek als geestelijk gehavend door de vele gevechten, zijn zus is dodelijk ziek en zijn vader leeft in zelfverkozen ballingschap. En ook Rome is veranderd…Keizer Nero wordt met de dag meer paranoïde. Zij die macht begeren zoeken toenadering tot de keizer. Ze vertellen hem over een nieuwe bedreiging, een die zich binnen de stadsmuren van Rome zelf bevindt. Over de volgers van Christus, een nieuwe religieuze sekte die de goddelijkheid van Nero ontkent, wordt gefluisterd dat ze een opstand willen ontketenen.Nero beveelt zijn Held van Rome om Beschermer van Rome te worden, in de sekte te infiltreren en hun leider, een man die Petrus genoemd wordt, gevangen te nemen. Als Valerius niet slaagt, kost het hem zijn leven, en de levens van twintigduizend Judeeërs die in Rome leven. Maar als hij aan zijn missie begint, een zoektocht die hem tot aan de grenzen van het keizerrijk brengt, komt hij erachter dat slagen in zijn missie hem misschien wel net zoveel kan kosten als wanneer hij faalt.

...7-10-15 08:13 Beschermer van Rome van Douglas Jackson (boek, ebook, ISBN 9789045209142) ... Beschermer van Rome van Douglas Jackson | Boek en ... ... . Deel 2 in Valerius Verrens-serie 'Interessant, leerzaam en uitermate boeiend!' - Goodreads.com 'Een... Hoewel hij wordt onthaald als Held van R Beschermer van Rome, Douglas Jackson - Paperback - 9789045208046 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Beschermer van de kunst Maar reeds daarvóór had de steenrijke Maecenas zich een riante villa met park laten bouwen op de Esquilinus , een van de zeven heuvels van Rome. Vanaf 37 v.Chr. bracht hij er regelmatig de grootste dichters van zijn tijd bijeen: V ... Beschermer van Rome van Douglas Jackson | Boek en ... ... . Vanaf 37 v.Chr. bracht hij er regelmatig de grootste dichters van zijn tijd bijeen: Vergilius , Propertius en Horatius behoorden tot zijn literaire kring, de laatste werd zelfs zijn boezemvriend. Over de volgers van Christus, een nieuwe religieuze sekte die de goddelijkheid van Nero ontkent, wordt gefluisterd dat ze een opstand willen ontketenen. Nero beveelt zijn Held van Rome om Beschermer van Rome te worden, in de sekte te infiltreren en hun leider, een man die Petrus genoemd wordt, gevangen te nemen. Als Valerius niet slaagt, kost ... Beschermer van Rome is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Beschermer van Rome PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Beschermer van Rome...