mulders-gm.nl

Computeren Met Office 2007

PUBLICATIE DATUM november 2008
BESTANDSGROOTTE 11,25
ISBN 9789045643922
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anne Timmer - Melis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Computeren Met Office 2007 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Timmer - Melis. Lezen Computeren Met Office 2007 online is nu zo eenvoudig!

Begin bij het begin! Ervaring en voorkennis zijn niet nodig.Om echt te kunnen computeren moet uw pc uitgerust zijn met een aantal programma's. Met Office 2007 hebt u een gebruiksvriendelijk totaalpakket in huis om dagdagelijkse bureautaken te volbrengen. Is Office dan niet bedoeld voor professionals in een kantooromgeving? Helemaal niet! Office 2007 gebruikt u om teksten te typen, berekeningen te maken, e-mails te versturen, enzovoort... Kortom, taken die ook thuis aan de orde van de dag zijn!In dit boek ontdekt u hoe u Office 2007 dagelijks inzet voor praktische en leuke dingen! In heldere taal en met duidelijke voorstellingen krijgt u zicht op de werking van Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Stap voor stap leert u hoe u alle handelingen moet verrichten. Dankzij de vele kleurenillustraties en korte uitleg leert u werken met Office 2007, en dat op uw eigen tempo!Wat leert u in dit boek? - Teksten typen met de tekstverwerker Word- E-mailen met Outlook- Tekst opmaken en foto's integreren - Een foto-album of presentatie maken in PowerPoint- Berekeningen maken met het rekenprogrammaExcel- Afspraken beheren in een elektronische agenda Waarom is dit boek voor u bedoeld?- Ervaring en voorkennis zijn niet nodig- De uitleg is helder en eenvoudig- Tips en waarschuwingen zeggen u heel duidelijk wat wel en niet mag- In de praktische opdrachten volgt u stap voor stap de juiste handelingen - Elke fase van de oefening wordt ondersteund met afbeeldingen van het computerscherm,volledig in kleur!Anne Timmer-MelisHeeft mee aan de wieg gestaan van het computeronderwijs. Zij schreef tal van titels over verschillende computeronderwerpen en leerde vele generaties studenten werken met de computer. In 1992 ontving zij van de Studiekring voor Technische Informatie en Communicatie een prijs voor het beste lesboek. Als freelancer geeft zijgastcolleges en individuele computertrainingen.Meer dan 30 oefenbestanden. Ideaal om de geïllustreerde stappenplannen in het boek mee te volgen!

...0 oktober aanstaande eindigt de ondersteuning voor Office 2007 ... Outlook 2007 naar Office365 - Microsoft Community ... . Vanaf die datum brengt Microsoft geen beveiligingsupdates meer uit voor eventuele lekken die aangetroffen worden in de officesuite. Klik op de Microsoft Office-knop > Opties > Microsoft Office activeren. Ga als volgt te werk als u wilt activeren vanuit een ander Office-product: Klik op Help > Product activeren. Voor hulp bij het activeren van Office 2007 neemt u contact op met ondersteuning. Zie ook. Office 2010. Office installeren op uw pc of Mac Off ... Office 2007 installeren - Microsoft Office ... . Zie ook. Office 2010. Office installeren op uw pc of Mac Office 2007 bevat toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ze zijn beschikbaar als eenmalige aankoop voor gebruik op één pc. Microsoft 365-abonnementen bevatten premium-versies van deze toepassingen plus onlineservices, zoals onlineopslag met OneDrive en minuten voor Skype voor thuisgebruik 2. Computeren met Office 2007. [Anne Timmer-Melis; Jurgen Boel] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ... Office 2010; Office ...