mulders-gm.nl

Het Rijnland-boekje

PUBLICATIE DATUM april 2009
BESTANDSGROOTTE 11,44
ISBN 9789047002093
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jaap Peters
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Rijnland-boekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Peters. Lezen Het Rijnland-boekje online is nu zo eenvoudig!

Het Rijnland-model is volop in het nieuws. Zeker nu de kritiek op het Amerikaanse (Angelsaksische) kapitalistische systeem dagelijks de voorpagina's haalt, wordt de roep om een andere wijze van besturen en bedrijfsvoering sterker. Maar wat betekent dat nu, 'Rijnlands'? De term is al lang geleden geïntroduceerd, en heeft door de jaren heen in de praktijk een specifieke invulling gekregen.Jaap Peters en Mathieu Weggeman leggen in ditboekje op een overzichtelijke en inzichtelijke manier de kernpunten uit van wat zij de 'Rijnlandse stijl' noemen.

... 2009 11:45:23 +0100: Het boekje geeft aanknopingspunten om je eigen(non profit) organisatie eens goed tegen het licht te houden, na te denken waarom je meet wat je meet, doet wat je doet en wat de zin daarvan nu eigenlijk is en wat het oplevert ... Het Rijnland-boekje - Jaap Peters, Mathieu Weggeman ... ... . Stel de volgende vragen: 1) Komt het Koop Het Rijnland-boekje van Peters, Jaap met ISBN 9789047010487. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Het Rijnland-boekje | ISBN 9789047010487 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. title = "Het Rijnland boekje : principes en inzichten van het Rijnland-model", abstract = "Het Rijnland-model is volop in het nieuws. Zeker nu de kritiek op het Amerikaanse (Angelsaksische) kapitalistische sy ... Het Rijnland-boekje eBook door Jaap Peters - 9789047002574 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. title = "Het Rijnland boekje : principes en inzichten van het Rijnland-model", abstract = "Het Rijnland-model is volop in het nieuws. Zeker nu de kritiek op het Amerikaanse (Angelsaksische) kapitalistische systeem dagelijks de voorpagina's haalt, wordt de roep om een andere wijze van besturen en bedrijfsvoering sterker. Het Rijnland-boekje bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com Na 'Het Rijnland Boekje' (theorie) en 'Het Rijnland Praktijkboekje' waarvan er samen ruim 40.000 zijn verkocht is Het Rijnland Veranderboekje een logische keus: hoe kom je van theorie naar praktijk? Een blauw, rood en groen boekje. Het is vanaf 1 juni 2017 verkrijgbaar! Net als de film The Matrix, een trilogie. Het Rijnland Boekje Het Rijnland-model is volop in het nieuws. Zeker nu de kritiek op het Amerikaanse (Angelsaksische) kapitalistische systeem dagelijks de voorpagina's haalt, wordt de roep om een andere wijze van besturen en bedrijfsvoering sterker. Het Rijnland Boekje Het Rijnland-model is volop in het nieuws. Zeker nu de kritiek op het Amerikaanse (Angelsaksische) kapitalistische systeem dagelijks de voorpagina's haalt, wordt de roep om een andere wijze van besturen en bedrijfsvoering sterker. 'Het Rijnland boekje' door Jaap Peters, Mathieu Weggeman - Onze prijs: €7,99 - Direct te downloaden Het Rijnland-boekje direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com 8-nov-2013 - Deze pin is ontdekt door Atie Gelderloos. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het Rijnland-boekje. €9.99 Hardcover. Jaap Peters; Het Grote Rijnlandboekje. €24.99 Hardcover. Jaap Peters; Het Rijnland veranderboekje. €12.5 E-book. Jaap Peters; Het Rijnland veranderboekje. €6.99 Hardcover. Milja van Tielhof; Waterstaat in stedenland. Het ... Het Rijnland-boekje; group Incompany training. Het Rijnland-boekje. Formaat: Ebook Wij doneren tot ...