mulders-gm.nl

Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek

PUBLICATIE DATUM 2013-01-26
BESTANDSGROOTTE 11,87
ISBN 9789001809416
TAAL NEDERLAND
AUTEUR M.A. Broekhoff
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.A. Broekhoff. Lezen Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek online is nu zo eenvoudig!

Marktonderzoek voor het Hoger Onderwijs - Starten met marktonderzoek 3e druk is een boek van M.A. Broekhoff uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001809416 Starten met MarktonderzoekStarten met marktonderzoek biedt je als je planmatig en effectief marktonderzoek wil gaan doen of begeleiden een duidelijke wegwijzer. De heldere structuur, het stappenplan en de uitleg over veelvoorkomende problemen zorgen ervoor dat het onderzoek goed verloopt.Deze uitgave wordt ondersteund door de bijbehorende website www.startenmetmarktonderzoek.noordhoff.nl met daarop een grote variatie aan oefenmateriaal en handige tools die meteen kunnen worden gebruikt.Deskresearch is onderdeel van de Serie Marktonderzoek.

...ij junior marktonderzoekers. Inhoudelijk sluit het boek nauw aan bij het competentieprofiel van opleidingen als CE, MER, en Communicatie ... bol.com | Serie marktonderzoek voor het hoger onderwijs ... ... . Deel 1 van deze derde druk is ten opzichte van de tweede druk inhoudelijk ongewijzigd. Het studieboek Marktonderzoek Methoden en toepassingen beschrijft hoe je een marktonderzoek kunt leiden en uitvoeren. Het boek is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. In het boek worden onderzoeksmethoden nader toegelicht. Men gaat dieper in op de toepassing van technieken op specifieke marketingprob ... Marktonderzoek, 5e editie met MyLab - Pearson ... . In het boek worden onderzoeksmethoden nader toegelicht. Men gaat dieper in op de toepassing van technieken op specifieke marketingproblemen, zoals new product development, klanttevredenheid en segmentatie. Samenvatting van het boek Starten met marktonderzoek, geschreven door Mirjam Broekhoff, M.A. Broekhoff. De samenvatting is van de 3e druk van het boek, ISBN 9789001809416. Het uittreksel van Starten met marktonderzoek is geschreven door uitgever StudentsOnly en volledig inhoudelijk gecheckt. 83 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met marketing en marktonderzoek! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Starten met marktonderzoek , voor het hoger onderwijs. 110 blz in nieuwstaat. Noordhoff uitgevers derde druk - 2012. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Bieden 8 mei. '20. ... Starten met Marktonderzoek (HBO Commerciele Ecnomie) Bijna ongebruikt boek, in nieuwstaat. Bekijk ook mijn overige advertenties, ... Samenvatting van 7 pagina's voor het vak Starten met marktonderzoek aan de HBO Facility Management (Hoofdstuk 1 - 6)...