mulders-gm.nl

Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke

PUBLICATIE DATUM juli 2004
BESTANDSGROOTTE 11,55
ISBN 9789066113893
TAAL NEDERLAND
AUTEUR C. Duquesnoy
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Duquesnoy. Lezen Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke online is nu zo eenvoudig!

Dit boek is speciaal voor jou gemaakt. Want of je er nu verlangend naar hebt uitgekeken of dat het noodzaak is, er komt een dag dat je op eigen benen staat. Daarna staat er één ding vast: je moet zelf voor eten zorgen! Als je thuis niet de kunst hebt afgekeken, heb je nu een klein probleem. Afhalen en snacken dan maar? Te duur. Kant-en-klare magnetronmaaltijden? Saai en te duur.Of zelf aan de slag? Leuk, gezellig (je kunt nog eens iemand uitnodigen) en veel goedkoper. De recepten in dit kookboek zijn simpel, maar beschikken over verborgen krachten. Ze zijn: avontuurlijk, lekker, verleidelijk, gezond, feestelijk en betaalbaar. Je kóókt en dat is geen grap, in een mum van tijd, met een minimum aan ingrediënten en centen. Een hip en humoristisch kookboek voor iedereen die binnenkort op eigen benen staat. Met:- in elk hoofdstuk nieuwe Fokke & Sukke cartoons;- supereenvoudige receptuur;- handige boodschappenlijstjes;- richtprijs per maaltijd;- praktische, beknopte informatie over basisuitrusting en hygiëne in de keuken;- extra informatie en tips over gezonde voedingsstoffen;- aantrekkelijk en royaal geïllustreerd met culinaire en lifestyle fotografie.

...it boek is speciaal voor jou gemaakt. Want of je er nu verlangend naar hebt uitgekeken of dat het ... Kook ! op eigen benen met Fokke & Sukke - C. Duquesnoy, M ... ... ... Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke (Hardcover). Dit boek is speciaal voor jou gemaakt. Want of je er nu verlangend naar hebt uitgekeken of dat het... Met het boek 'Kook ! op eigen benen met Fokke & Sukke' komt het gelukkig wel goed. Met een gezonde dosis humor wordt jij door de grote variatie aan recepten in dit kookboek geholpen. Ze zijn simpel, lekker, gezond en betaalbaar! Perfect voor iedereen die binnenkort op eigen ben ... Bureau ISBN - Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke ... . Ze zijn simpel, lekker, gezond en betaalbaar! Perfect voor iedereen die binnenkort op eigen benen staat. Titel: Kook! op eigen benen met Fokke & Sukke Illustratoren John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol Auteur: Corry Duquesnoy Uitgever: Inmerc 2004 Omvang 128 pagina's Formaat 25 x 20 cm Nieuwstaat Lees v...