mulders-gm.nl

Schaatsen top 100

PUBLICATIE DATUM oktober 2008
BESTANDSGROOTTE 12,43
ISBN 9789043912082
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Gerard Sierksma
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schaatsen top 100 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Sierksma. Lezen Schaatsen top 100 online is nu zo eenvoudig!

Sven Kramer en Ireen Wüst schaatsen veel sneller dan indertijd Ard Schenk en Yvonne van Gennip. Maar zijn de prestaties van Ard en Yvonne daarmee minder dan die van Sven en Ireen? Dat is nog maar de vraag! Een speciaal computermodel, ontworpen door prof. dr. Gerard Sierksma van de Rijksuniversiteit Groningen, zet alle prestaties op een rij, waarbij rekening wordt gehouden met de klapschaats, indoorbanen en snelle schaatspakken. Schaatsen Top 100 geeft daarmee voor het eerst een compleet en historisch verantwoord overzicht van de honderd beste schaatsers en schaatsters aller tijden. Daarnaast bevat dit boek ook levensbeschrijvingen met kleurrijke anekdotes.

...strijdvorm. Verschillende afstanden: van 100, 10 ... Top 100 van het Schaatsen - Sport Knowhow XL ... .000 meter tot ploegenachtervolging. alles over marathon Lange afstanden schaatsen op natuurijs of op de kunstijsbanen. In de topcompetitie of je eigen marathon in de regio en op de eigen kunstijsbaan. alles over shorttrack In het boek "Top 100 van het Schaatsen" heeft Wilfred Luijckx (1979) alle belangrijke schaatsprestaties vanaf 1892 met elkaar vergeleken. Hij heeft dat op een gelijkaardige manier geda ... Ranglijsten | Schaatsen.nl ... . Hij heeft dat op een gelijkaardige manier gedaan als in zijn vierde boek "Top 100 van het Wielrennen". Puur op basis van geleverde prestaties is er een berekende ranglijst samengesteld. De beste 100 schaatsers per 5/3/2017 Meer info over de puntentelling en onderstaande schaatsers en schaatssters in het boek "Top 100 van het Schaatsen". Tussen haakjes de ranking in het boek "Top 100 van het Schaatsen" uit 2015. 1(1) Heiden 2(2) Enke 3(3) Niemann 4(4) Ballangrud 5(5) Skoblikova 6(6) Koss 7(7) Schenk Erkenning van schaatsrecords. De officiële schaatsrecords op deze pagina zijn tijden die door de internationale schaatsunie ISU (wereldrecords) of nationale schaatsbonden (nationale records) zijn erkend. In enkele gevallen zijn er tijden gereden die sneller zijn dan deze records, maar deze tijden zijn ieder om hun eigen reden niet erkend als wereldrecord of nationaal record. De 100 meter schaatsen is de kortste officiële schaatsafstand.. De 100 meter valt net als de 140, 160 en 300 meter onder de supersprintafstanden bij het schaatsen.Er wordt gestart in banen en de hele afstand wordt op het rechte stuk van de schaatsbaan gereden.. Huidige wereldrecords (niet officieel erkend)...