mulders-gm.nl

Mary jones en haar bijbel

PUBLICATIE DATUM september 2015
BESTANDSGROOTTE 6,5
ISBN 9789462785274
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ropes, E.
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mary jones en haar bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ropes, E.. Lezen Mary jones en haar bijbel online is nu zo eenvoudig!

Wanneer je graag iets wilt hebben, doe je eralles voor om het te krijgen. Dat geldt ookvoor Mary Jones. In 1784 wordt zij in eeneenvoudig weversgezin geboren. Ze groeit opin Wales en gaat graag met haar moeder naarkerkelijke bijeenkomsten. Als ze leert lezen,wordt haar verlangen naar een eigen Bijbelsteeds groter. Helaas is de familie Jones tearm om zelf een Bijbel te kopen.Mary is echter vasthoudend. Ze zet alles opalles om een Bijbel te krijgen. Daarvoor moetze een lange weg gaan, vol ontberingen. Zalze haar doel bereiken?Het leven van Mary Jones heeft door deeeuwen heen velen geïnspireerd. Wie ditwereldberoemde verhaal leest, beseft opnieuwhoe waardevol het bezit van een Bijbel is.

... jaar spaart ze voor een Bijbel. Dan maakt ze op haar blote voeten de lange reis naar het stadje Bala ... Mary Jones en haar Bijbel; E-Book - M.E. Ropes ... ... . Heeft dominee Charles een Bijbel voor Mary…? In dit prentenboek wordt de waargebeurde gescheidenis van Mary Jones en haar Bijbel op een ... Geschreven bij Mary jones en haar bijbel. Heel bijzonder verhaal. Dat een meisje met de leeftijd van 10 jaar in 1792 besluit om voor een bijbel te sparen. Na 6 jaar sparen gaat ze 40 km wandelen en ze weet genees niet zeker of ze haar bijbel wel kan bemachtigen. Het zet je wel aan het denken zo'n verhaal. En dus klopte de weversdochter Mary Jones in de lente v ... Mary Jones en haar Bijbel; E-Book - M.E. Ropes ... ... . Het zet je wel aan het denken zo'n verhaal. En dus klopte de weversdochter Mary Jones in de lente van 1800, na een mijlenlange reis van Llanfihangel-Y-Pennant naar Bala, bijna tevergeefs aan bij Thomas Charles. Hij moest haar zijn eigen ... Lena Visser-Oskam | Mary Jones | waar gebeurd | opnieuw verteld voor kinderen. Mary is tien jaar als ze besluit om voor een Bijbel te sparen. Bijbels zijn erg duur en bijna niet te krijgen. Maar Mary wil dolgraag een eigen Bijbel om er zelf in te kunnen lezen. In haar vrije tijd doet ze daarom zoveel mogelijk karweitjes. Dat geldt ook voor Mary Jones. In 1784 wordt zij in een eenvoudig weversgezin geboren. Ze groeit op in Wales en gaat graag met haar moeder naar kerkelijke bijeenkomsten. Als ze leert lezen, wordt haar verlangen naar een eigen Bijbel steeds groter. Helaas is de familie Jones te arm om zelf een Bijbel te kopen. Mary is echter vasthoudend. Mary Jones en haar Bijbel; E-Book - M.E. Ropes - 9789462785274 - Wanneer je graag iets wilt hebben, doe je er alles voor om het te krijgen. Mary mag bij vrouw Evans in de Bijbel komen lezen. Maar Mary wil zo graag zelf een Bijbel...! Zes jaar spaart ze voor een Bijbel. Dan maakt ze op haar blote voeten de...