mulders-gm.nl

Inge en Mira

PUBLICATIE DATUM oktober 2012
BESTANDSGROOTTE 8,90
ISBN 9789044525601
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marianne Fredriksson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Inge en Mira in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Fredriksson. Lezen Inge en Mira online is nu zo eenvoudig!

Inge is een Zweedse vrouw van achter in de veertig. Ze is gescheiden en heeft twee dochters. Ze is een sterke, onafhankelijke vrouw, die weinig problemen kent. Mira is ongeveer net zo oud. Haar leven verliep turbulenter. Ze is met twee zoons gevlucht uit het Chili van Pinochet. Een derde zoon is vermoord en haar dochter wordt nog altijd vermist. De levens van Inge en Mira komen samen wanneer ze elkaar ontmoeten in een Zweeds tuincentrum. Hoe verschillend hun persoonlijke achtergronden ook zijn, toch voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. Alsof ze elkaar herkennen. Gaandeweg groeit er een diepe verbondenheid.

...g.Ik mis eigenlijk de verdieping die ik van deze schrijfster zo gewend ben ... Inge en Mira by Marianne Fredriksson - Goodreads ... . Inge en Mira. Inge is een Zweedse vrouw van achter in de veertig. Ze is gescheiden en heeft twee dochters. Ze is een sterke, onafhankelijke vrouw, die weinig problemen kent. Mira is ongeveer even oud. Haar leven verliep turbulenter. Ze is met twee zoons gevlucht uit het Chili van Pinochet. Een derde zoon is vermoord en haar dochter wordt nog altijd vermist. Bestel Inge en Mira van Marianne Fredriksson. Gratis verzending vanaf ₠... Bureau ISBN - Inge en Mira ... . Bestel Inge en Mira van Marianne Fredriksson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Inge en Mira direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Inge en Mira (9789044511420, Marianne Fredriksson) 9 9 x gezien 1 1 x bewaard sinds 30 nov. '18, 16:39. Bewaar ... Inge en Mira | ISBN 9789044525601 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Inge en Mira stelt Marianne Fredriksson de vriendschap van twee vrouwen uit verschillende culturen centraal. Ze vertelt over twee door hun verleden beschadigde mensen, over discriminatie, culturele integratie, de kracht om te overleven en te kunnen genieten van de kleine dingen. "Inge en Mira" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen; Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Vertaalde literaire roman, novelle; Antiquariaat. Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. Bekijk de profielen van mensen met de naam Inge Mira. Word lid van Facebook om in contact te komen met Inge Mira en anderen die je mogelijk kent.... Bestel het boek: Inge en Mira voor slechts € 5.0000 Catego...