mulders-gm.nl

De Christinnereis

PUBLICATIE DATUM maart 2017
BESTANDSGROOTTE 5,59
ISBN 9789491570117
TAAL NEDERLAND
AUTEUR John Bunyan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Christinnereis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Bunyan. Lezen De Christinnereis online is nu zo eenvoudig!

John Bunyan was een man door God geleerd. Hij was een waardig leraar in de stad Bedford. Een man die nauwelijks lezen en schrijven kon, heeft een van de belangrijkste boeken van de wereld geschreven. Twaalf jaar (1660-1672) zat Bunyan in de gevangenis te Bedford omdat hij de mensen predikte wat God aan hem geleerd had. In 1675 werd Bunyan opnieuw gevangen genomen en schreef toen dit boek dat reeds velen tot heil en zegen mocht zijn. Zijn oogmerk is om eenvoudig voor te stellen een boetvaardige en Godzoekende ziel op zijn reis naar de eeuwigheid. Hoe hij zich afkeert van stad Verderf, het huis van zijn vader verlaat en op weg gaat naar het Hemelse Jeruzalem. Wat hem op zijn weg ontmoet en bejegent , hoe hij eindelijk zijn pelgrimsweg aflegt, deze wereld verlaat en behouden aan de overzijde van de dood in de zalige eeuwigheid aankomt. Opnieuw in hedendaags Nederlands overgezet zonder enige afbreuk te doen aan de inhoud van het boek. Een prachtig boek dat bijzonder geschikt is om uit te delen aan onze kinderen en door hen zelf gelezen te worden.

... Maar nu begrijpt ze hoe vreselijk dat was ... PDF 172849 Lezen in de christinnereis-def - HOLYHOME.NL ... . Wat een verdriet krijgt zij over haar zonden. Op een dag krijgt ook zij een uitnodiging. De Christinnereis (1684) van John Bunyan hoort met De Christenreis tot de belangrijkste werken die uit Bunyans pen voortkwamen. Oudere vertalingen zijn vaak moeilijk leesbaar of bieden slechts een bewerking van de tekst. Deze goed leesbare nieuwe vertaling doet weer recht aan de oorspronkelijke uitgave. De christinnereis naar de eeuwigheid doo ... Digibron.nl, Bunyans Christinnereis heeft meer diepgang ... . De christinnereis naar de eeuwigheid door john bunyan in bijzonder nette staat in hard kaft ingebonden. Met mooie platen let op d. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 8,00 1 mei. '20. Gouda 1 mei. '20. Jan Gouda. Geen foto. De Christenreis en de Christinnereis naar de. In deze uitgave is "De Christinnereis" opnieuw vertaald en voorzien van oorspronkelijke kanttekeningen. In voetnoten licht de schrijver historische en theologische bijzonderheden toe. Zijn inleiding maakt duidelijk waarom Bunyan dit boek schreef. Het is bedoeld om "De Christenreis" te verduidelijken en aan te vullen. De Christinnereis naar de eeuwigheid door John Bunyan (foto' De christinnereis na...