mulders-gm.nl

Lekker blond

PUBLICATIE DATUM november 2006
BESTANDSGROOTTE 5,59
ISBN 9789021580173
TAAL NEDERLAND
AUTEUR F. Van Geffen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Lekker blond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Van Geffen. Lezen Lekker blond online is nu zo eenvoudig!

Naïef, vrolijk, brutaal en origineel zijn de decoraties op de keramiek en de schilderijen van Janneke en Femque van Blond-Amsterdam. Deze twee vriendinnen hebben hun originele ideeën nu ook verwerkt in een gezellig kookboek met gerechten voor elke gelegenheid. Ook de vriendinnen van Janneke en Femque onthullen hun succesprecepten en culinaire geheimen in dit boek. Het kookboek is daarnaast voorzien van handige tips en trucs en staat vol vrolijke tekeningen. Samen koken, samen eten, samen kletsen zijn dé favoriete bezigheden van oude meisjes en jonge vrouwen. Lekker blond. Koken met vriendinnen staat garant voor nog leukere vriendinnenavondjes!

...og veel meer Leffe Blond is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert, lekker op elk uur van de dag ... Vind blond amsterdam in Kookboeken op Marktplaats ... ... Blond Amsterdam | De officiële webshop ... og veel meer Leffe Blond is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert, lekker op elk uur van de dag. Meer info over het product. EEN KORT VERHAAL OVER EEN LEGENDARISCH BIER. In de jaren 50 vond er een ontmoeting plaats waar alle bierliefhebbers hun glas Leffe op zouden moeten heffen. Vader Abbot Nys ... ...