mulders-gm.nl

Reuzen van de lage landen

PUBLICATIE DATUM 2012-05-21
BESTANDSGROOTTE 3,22
ISBN 9789046813188
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marcel Hulspas
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Reuzen van de lage landen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Hulspas. Lezen Reuzen van de lage landen online is nu zo eenvoudig!

Robbert Dijkgraaf, die dit jaar afscheid neemt als president van de KNAW, staat bekend als een enthousiast wetenschapspopularisator en een gedreven ambassadeur van de Nederlandse wetenschap.In Reuzen van de Lage Landen gaat hij op zoek naar de grootste geleerden uit de vaderlandse geschiedenis. Stevin, Huygens, Van Leeuwenhoek en Kamerlingh Onnes, om er een paar te noemen, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de kennis van de wereld om ons heen. Hoe kwamen zij tot hun belangwekkende ontdekkingen?Gedreven door nieuwsgierigheid bezoekt Robbert Dijkgraaf musea en archieven, statige herenhuizen en stoffige kelders. Op zoek naar de persoonlijke geschriften, de aantekeningen en de apparatuur van onze beroemdste wetenschappers. Om met eigen ogen te zien en te horen wat hen dreef en wat ze ontdekten, en hoe volgende generaties wetenschappers op hun werk voortbouwden. Op de schouders van de wetenschappelijke reuzen van de Lage Landen.

...wereld om ons heen. In Reuzen van de Lage Landen gaat hij op zoek naar de grootste geleerden uit de vaderlandse geschiedenis ... Reuzen van de lage landen [e-Book] - Marcel Hulspas ... ... . Stevin, Huygens, Van Leeuwenhoek en Kamerlingh Onnes, om er een paar te noemen, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de kennis van de wereld om ons heen. In Reuzen van de Lage Landen gaat hij op zoek naar de grootste geleerden uit de vaderlandse geschiedenis. Stevin, Huygens, Van Leeuwenhoek en Kamerlingh Onnes, om er een paar te noemen, hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de kennis van de wereld om ons heen. DE 14 WEKEN VAN LANDEN800 verenigt kunstenaars van Landen, of kunstenaars die aan Landen gelinkt zijn. Activiteitenkalende ... bol.com | Reuzen van de lage landen (ebook), Marcel ... ... . DE 14 WEKEN VAN LANDEN800 verenigt kunstenaars van Landen, of kunstenaars die aan Landen gelinkt zijn. Activiteitenkalender van de Landense Reuzen Ontdek alle activiteiten waarin wij deelnemen of organiseren. In Reuzen van de Lage Landen gaat hij op zoek naar de grootste geleerden uit de vaderlandse geschiedenis. Stevin, Huygens, Van Leeuwenhoek en Kamerlingh Onnes, om er een paar te noemen, hebben een belangrijke bijdrage...