mulders-gm.nl

Arjen Robben en het magische schot in Rio

PUBLICATIE DATUM maart 2014
BESTANDSGROOTTE 3,48
ISBN 9789020699074
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Diverse auteurs
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Arjen Robben en het magische schot in Rio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Arjen Robben en het magische schot in Rio online is nu zo eenvoudig!

Wie droomt er nu niet van om wereldkampioen te worden? Arjen Robben in elk geval wel. Het veroveren van de wereldbeker zou dé bekroning zijn op de prachtige loopbaan van deze stervoetballer. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Over de spannende wedstrijden, de leuke uitstapjes die het Nederlands elftal maakt en natuurlijk over het magische schot in de finale...Dit boek is het tweede deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben. Ruim 300 creatieve leerlingen hebben hun fantasieën gebruikt om er weer een heel bijzonder boek van te maken. De verhalen zijn tot een mooi geheel gemaakt door Fred Diks, de schrijver van de boeken over Koen Kampioen.Met leuke gratis app met voetbalfragmenten, foto's, 3D-beelden en een gesproken bijdrage van Arjen Robben en prinses Laurentien!

...e van drie boeken over Arjen Robben. Arjen Robben en het magische schot in Rio ; Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden; De verkoopcijfers laten zien dat de boeken ook andere kinderen aanspreken ... bol.com | Arjen Robben en het magische schot in Rio 3 ... ... . Het derde boek stond in de weken voor 5 december op de vierde plaats van de Kind & Jeugd Top 10 van Stichting CPNB. Arjen Robben en het magische schot in Rio: Dit boek is het tweede deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben. Ruim 300 creatieve leerlingen hebben hun fantasieen gebruikt om er weer een heel bijzonder boek van te maken. De verhalen zijn tot een mooi geheel gemaakt door Fred Diks, de schrijver over boeken van Ko ... bol.com | Arjen Robben en het magische schot in Rio 3 ... ... . Ruim 300 creatieve leerlingen hebben hun fantasieen gebruikt om er weer een heel bijzonder boek van te maken. De verhalen zijn tot een mooi geheel gemaakt door Fred Diks, de schrijver over boeken van Koen Kampioen. Arjen Robben en het magische schot in Rio: Amazon.es: Fred Diks, Stephan Timmers: Libros en idiomas extranjeros Arjen Robben en het magische schot in Rio van Diverse auteurs kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789020699074. In dit boek lees je alles over de spectaculaire avonturen van Arjen tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Over de spannende wedstrijden, de leuke uitstapjes die het Nederlands elftal maakt en natuurlijk over het magische schot in de finale... Dit boek is het tweede deel in een serie van drie boeken over Arjen Robben....