mulders-gm.nl

Man & Voeding

PUBLICATIE DATUM 2005-09-30
BESTANDSGROOTTE 3,71
ISBN 9789066119024
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Majorie Former
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Man & Voeding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Majorie Former. Lezen Man & Voeding online is nu zo eenvoudig!

Goede voeding verhoogt de weerstand tegen ziekten en kwalen en heeft een positieve invloed op je stemming, je uiterlijk en zelfs je libido. Gezond, gevarieerd eten en meer beweging kunnen wonderen verrichten, als je maar weet wat je eet en wanneer! Man & Voeding gaat in op de vele aspecten van de energie- en voedingsbehoeften van de man. Niet alleen komt de strijd tegen de befaamde bierbuik aan de orde, ook wordt ingegaan op spiervorming en kracht en de relatie tussen voeding en sport. Een duidelijk boek waarin voedingsadviezen worden afgewisseld met recepten die de nadruk leggen op lekker én gezond eten.

... wetenschappelijk onderzoek met mensen weten we nu ook dat een voedingspatroon dat rijk is aan mono-onverzadigde vetzuren (plantaardige oliën), beschermt tegen een toename van buikvet, ten opzichte van andere vetzuren (koekjes, gebak, rood vlees ... Energie (calorieën) | Voedingscentrum ... ... Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor uw lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en voldoende vocht. Met goede voeding verkleint u uw kans op ziektes, zoals diabetes mellitus, kanker en hart- en vaatziekten, en u voelt zich fitter. Goede voeding wil zeggen: veel groente en fruit Wij van MAN MAN geven een aantal tips wat betreft voeding en sport ... Voedingsschema.nl - Alle voedingsschema's op een rij! ... . Met goede voeding verkleint u uw kans op ziektes, zoals diabetes mellitus, kanker en hart- en vaatziekten, en u voelt zich fitter. Goede voeding wil zeggen: veel groente en fruit Wij van MAN MAN geven een aantal tips wat betreft voeding en sporten! ongeveer 1 jaar geleden door Foto via: Men's Fitness Onze tips. Natuurlijk is er voor elke discipline een eigen benadering wat betreft voeding. Dit komt natuurlijk omdat de doelen verschillend zijn. Het kan dus ... Een voedingsschema geeft alle voeding weer die genuttigd wordt. ... Daarnaast bestaat er een verschil in de berekening van de energiebehoefte voor mannen en die voor vrouwen. Voor mannen moet de volgende berekening worden aangehouden: 88,362 + (het gewicht...