mulders-gm.nl

Elke dag een vraag

PUBLICATIE DATUM maart 2018
BESTANDSGROOTTE 7,21
ISBN 9789045323190
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Diverse auteurs
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Elke dag een vraag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Elke dag een vraag online is nu zo eenvoudig!

In 'Elke dag een vraag' beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Als je dit doet, heb je na die tijd een ontzettend leuk en persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, een voor elke dag. Op elke pagina staan vijf vakken met elk zes regels om de vraag in te beantwoorden, één vak voor één jaar. Je kunt dus ook nog zien hoe je zelf in die vijf jaar verandert en wat je allemaal meemaakt en denkt. Een ideaal dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven en een geweldig boek om cadeau te geven of krijgen.

...ver producten die ze in bezit hebben.Lees de reviews over Elke Dag Een Vraag Voor Lovers en maak je eigen beslissing om wel of niet te kopen, het is je eigen keuze!Kom terug naar Klezzer nadat je Elke Dag Een Vraag Voor Lovers hebt ... Elke dag een vraag - Chicklit ... ... In 'Elke dag een vraag' beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Als je dit doet, heb je na die tijd een ontzettend leuk en persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, een voor elke dag. Goedemorgen, ik heb weer een nieuwe 'Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar' voor jullie klaarstaan waarin ik weer antwoord geef op 7 v ... Elke dag een vraag - - 9789045319988 | Bruna.nl ... . Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, een voor elke dag. Goedemorgen, ik heb weer een nieuwe 'Elke dag een vraag, een dagboek voor vijf jaar' voor jullie klaarstaan waarin ik weer antwoord geef op 7 verschillende vragen uit het boek. Deze week beantwoord ik onder andere vragen over wie mij positief verrast heeft, waar ik dankbaar voor ben, welke vreemde trekjes ik af wil leren en nog veel meer! In Elke dag een vraag beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Als je dit doet, heb je na die tijd een ontzettend leuk, persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, elke dag eentje. Op elke pagina staan vijf vakken om de vraag in te beantwoorden, voor elk jaar een ... Elke dag een vraag voor Lovers is een dagboek dat je kunt bijhouden samen met je geliefde. Het is een boek met 365 pagina's, één voor elke dag van het jaar. Op iedere pagina wordt een vraag gesteld. De bedoeling is dat jij en je geliefde die vraag allebei beantwoorden. En dat niet alleen. Maar drie jaar lang. Met andere woorden. Half september alweer, wat vliegt het jaar toch voorbij! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben (gehad of misschien nog wel krijgen?). Deze keer geen kleurboek, maar wel een ander leuk boekje, namelijk: Elke dag een vraag, een dagboek voor 5 jaar. Benieuwd hoe ik bij dit boekje terecht ben gekomen en wat…...