mulders-gm.nl

Zwarte golven

PUBLICATIE DATUM juni 2019
BESTANDSGROOTTE 6,98
ISBN 9789492495693
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Eric Wewerinke
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Zwarte golven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Wewerinke. Lezen Zwarte golven online is nu zo eenvoudig!

Psychologische thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen reisgenote Julia en Tim de meest fantastische verhalen van Robert. Maar gedurende de reis begint hij zich steeds merkwaardiger te gedragen. Gaandeweg komt Tim erachter dat Robert niet de man is die hij leek. Gaat Tims fantasie met hem op de loop na weken op zee, of heeft hij hier te maken met een psychopaat? Zwarte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte golven is gebaseerd op zijn eigen ervaringen.

...rte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten ... Recensie: Zwarte golven 📖 De Leesclub van Alles ... . Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte golven is gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Zwarte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte ... bol.com | Zwarte golven, Eric Wewerinke | 9789492495662 ... ... . Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte golven is gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Brunekreef-Harbers, Inge - - Beeldend, maar weinig spanning Eric Wewerinke is een Nederlandse auteur en marketeer. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde heeft hij een tussenjaar genomen om te kunnen reizen naar India. Vlak na deze reis vond de zeiltocht plaats waar het boek Zwarte golven op gebaseerd is. Tegenwoordig heeft hij een eigen bedrijf en combineert dit met het schrijversvak. Zwarte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte golven is gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Zwarte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte golven is gebaseerd op zijn eigen ervaringen. Read more Boek: Zwarte Golven - waargebeurd verhaal Geschreven door Redactie Cultuur. Het boek Zwarte Golven is een waargebeurd verhaal. Een unieke psychologische thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat vertelt hoe een psychopaat te werk gaat.Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse. Deze golfbaan in Rijsbergen ligt op een eeuwenoud landgoed en heeft een heerlijke brasserie. Golf (uitgesproken als [ɡɒlf]?) is een balspel waarbij een kleine, harde bal met een golfclub van de tee (afslagplaats) weggeslagen wordt in de richting van een met een vlag gemarkeerd punt (de hole).Het doel is om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te doen belanden. Golf wordt gespeeld op een golfbaan. Zwarte golven Welkom bij de leesclub rond Zwarte golven, de waargebeurde thriller van Eric Wewerinke (Uitgeverij Water). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: [email protected] Aansluiten met een eigen exemplaar mag altijd! De deelnemers zijn bekend, de boeken worden binnenkort verzonden. Zwarte golven. Nederlands (2019), Water, € 20,00 'Een waargebeurde thriller' staat op het omslag van Zwarte golven. Wewerinke heeft een...