mulders-gm.nl

Reiki - de weg van Hart

PUBLICATIE DATUM september 2004
BESTANDSGROOTTE 7,11
ISBN 9789063782405
TAAL NEDERLAND
AUTEUR W. Lubeck
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Reiki - de weg van Hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Lubeck. Lezen Reiki - de weg van Hart online is nu zo eenvoudig!

Walter LübeckReiki - De Weg van het HartInwijding in de drie Reiki-graden. De kortste methode om liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch te beleven bindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm omvang: 200 blz. prijs: 19,50 ISBN: 978 90 6378 240 5 Geheel herziene uitgave Reiki behoort tot de geliefdste methoden van genezen, ontspannen en zelfverwerkelijking. Reiki bestaat uit een drie-graden-systeem waarin de kennis en kracht doorgegeven worden die nodig zijn om de gewenste geestelijke en lichamelijke transformatie tot stand te brengen. Reiki - De Weg van het Hart is het eerste boek dat de veranderingen per graad gedetailleerd beschrijft en uitlegt hoe in de loop van de derde graad de leerling zelf tot 'Reiki-meester' uitgroeit, waarna hij of zij op zijn beurt de verworven inzichten en gaven voor anderen kan gebruiken en doorgeven. De 'Reiki-inwijdingen' scheppen voorwaarden om de noodzakelijke en onvermijdelijke zelfwerkzaamheid met waardevol gereedschap te verrichten en bieden bovendien een uitstekende energetische bescherming. Reiki - De Weg van het Hart beschrijft de inwijdingsweg door de drie Reiki-graden, toont welke ervaringen we kunnen verwachten en hoe ons leven kan veranderen door het contact met de 'Reiki-energie'. Reiki - De Weg van het Hart biedt dan ook een uiterst effectieve methode om liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch te beleven. Walter Lübeck geeft een compleet overzicht, controlelijsten en oefenprogramma's voor de verschillende 'Reiki-graden' met al hun bijzonderheden. Hij laat zien hoe de 'Reiki-energie' in alle levensfasen succesvol kan worden toegepast. Reiki - De Weg van het Hart is een boek voor iedereen die zich de vele spirituele ontwikkelingsmogelijkheden die Reiki biedt eigen wil maken. Reiki - De Weg van het Hart is een geheel herziene uitgave van het gelijknamig boek dat in 1992 verscheen.

...arbij Reiki wordt gesplits in twee delen ... Reiki - de weg van Hart: inwijding in de drie Reiki-graden ... ... . Rei: spirituele (geestes ) of universele. Aanraking werkt helend voor het lichaam. Door middel van van handoplegging kan de universele levensenergie overgebracht worden van Reiki master naar ontvanger. Deze spirituele energie wordt echter niet in het wilde weg maar vrijwel altijd zeer doelgericht gecreëerd. Bij spirituele energie gaat... Reiki zorgt voor rust in het hoofd en in het hart. Reiki kan blokkades opheffen die ons g ... Reiki De Weg van het Hart - Walter Lübeck - BoekenSchaap ... . Reiki kan blokkades opheffen die ons genezingsproces soms in de weg staan. Reiki harmoniseert onze chakra's en geeft spirituele groei. Reiki brengt ons verandering en werkt bovenal zeer ontspannend. Reiki werkt ook ontgiftend. Buy Reiki: de weg van het hart : de korste methode om liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch te beleven : inwijding in de drie reiki-graden 01 by Walter Lübeck (ISBN: 9789063782405) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een groot deel van deze Masters wil zich op deze site laten zien. Zij voldoen aan de voorwaarden van een ReikiMaster, die werkt volgens het Usui Systeem. Zij ondersteunen elkaar in werk en leven en willen langs deze weg meewerken aan het scheppen van een duidelijk beeld van Reiki in de wereld. leuk spiritueel/sjamanistisch festival in Reusel NB. Bekijk meer van De Weg van het Hart op Facebook...