mulders-gm.nl

Basta

PUBLICATIE DATUM november 2010
BESTANDSGROOTTE 7,73
ISBN 9789045018379
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Karin de Korte
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basta in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin de Korte. Lezen Basta online is nu zo eenvoudig!

Karin de Korte-Munk sprak tussen 1996 en 2004 vele malen met prins Bernhard. Aanvankelijk gingen de gesprekken alleen over de dromen van de Prins: over zijn liefde voor dieren, zijn broze gezondheid en zijn moeder. Maar al snel vertrouwde de Prins zijn gesprekspartner steeds meer toe: 'Ach mensch, ik leg mijn hele ziel voor jou bloot.'Van de ontmoetingen maakte Karin de Korte aantekeningen, eerst alleen als notities voor haarzelf, maar later ook om er, met instemming van de Prins, een boek over te kunnen schrijven.Haar observaties geven een beeld van een opgewekte prins, die de touwtjes graag in handen had: 'Zeg eens, hoe vaak ben jij vreemdgegaan?' Maar ze laten ook haarscherp zien hoe de Prins zijn laatste, kwetsbare dagen doorbracht.BASTA is een unieke, met veel humor en vaart geschreven kroniek van de laatste jaren van prins Bernhard. Het is het verslag van een vrolijk tweegesprek - 'Wat ben je toch een kreng, je spreekt me steeds tegen, dat ben ik niet gewend' -, maar ook het ontroerende portret van een oude man in een groot paleis, die meer met zijn innerlijke leven bezig was dan zijn biografen konden weten.

...mma dat in het voorjaar van 2011 werd uitgezonden op de Vlaamse openbare zender Eén ... Basta Nijmegen ... . Het was een combinatie tussen een komisch televisieprogramma, een actualiteitenrubriek en een misdaadprogramma. Het programma handelde over zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiek. Basta is een Vlaams televisieprogramma dat in het voorjaar van 2011 werd uitgezonden op de Vlaamse openbare zender Eén.Het was een combinatie tussen een komisch televisieprogramma, een actualiteitenrubriek en een misdaadprogramma. Het programma handelde over zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiek.Men kaartte ac ... Basta (televisieprogramma) - Wikipedia ... . Het programma handelde over zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiek.Men kaartte actuele frustraties aan en gaf de veroorzakers een koekje van eigen deeg. Geef een avondje Pasta e Basta aan uw geliefde, beste vriend of collega cadeau. U kunt online een dinerbon bestellen of even langskomen in het restaurant voor een mooie Pasta e Basta betaalkaart in cadeauverpakking. U kunt zelf de waarde bepalen en het bedrag overmaken op NL52RABO0321950364 t.n.v. Pasta e Basta 2.0. Basta fashion, Helmond. 1.952 vind-ik-leuks · 20 personen praten hierover · 4 waren hier. Verkoop van trendy casual dames kleding. De collectie verandert wekelijks, altijd up-to-date in de nieuwste... BASTA is de rauwe, eerlijke, maar vooral ook zeer ...