mulders-gm.nl

Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards

PUBLICATIE DATUM oktober 2019
BESTANDSGROOTTE 3,74
ISBN 9789024587018
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Frits Spits
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Spits. Lezen Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards online is nu zo eenvoudig!

Prachtige, intieme, autobiografische verhalen van radiomaker en televisiepresentator Frits Spits, die een ode brengen aan het leven en de liefde.Alles lijkt zoals het was van Frits Spits is een ontroerende, nostalgische en liefdevolle ode aan muziek, het leven en de liefde.Na het overlijden van zijn vrouw Greetje krijgt muziek een andere rol voor Frits Spits. Had hij altijd al oor voor de teksten en de taal in liedjes, nu begint hij ze meer en meer te koppelen aan gebeurtenissen en herinneringen uit zijn leven.Het zijn de meest recente Nederlandstalige liedjes van o.a. Yentl en De Boer, Diggy Dex, Spinvis en Anouk die Spits de weg wijzen naar die herinneringen.Dit ebook is een digitaal product en bevat geen cd's.

...sie en informatie over de inhoud van dit persoonlijke muziekboek ... Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards - Chicklit.nl ... . Op 21 november 2019 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff het nieuwe boek met CD van radiomaker Frits Spits. Frits Spits Alles lijkt zoals het was Recensie en Informatie. In 2018 overlijdt Geertje, de vrouw van Frits Spits. Geschreven bij Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards. Frits Spits heeft mij talloze mooie radio uitzendingen bezorgd. Hij was enthousiasmerend en inspirerend! Nu is er door hem een ... Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards, Frits ... ... . Hij was enthousiasmerend en inspirerend! Nu is er door hem een boek plus 2 cd's uitgebracht. Hulde met muziek opgedragen aan zijn overleden vrouw Greetje, zo zou ik het willen omschrijven. Lees „Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards" door Frits Spits verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Prachtige, intieme, autobiografische verhalen van radiomaker en televisiepresentator Frits Spits, die een ode brengen aa... Alles lijkt zoals het was. Nieuwe standaards over liefde, leven en verlies Alles lijkt zoals het was van Frits Spits is een ontroerende, nostalgische en liefdevolle ode aan muziek, het leven en de liefde. Na het overlijden van zijn vrouw Greetje krijgt muziek een andere rol voor Frits Spits. Had hij altijd al oor voor de teksten en de taal in liedjes, nu begint hij ze meer en meer te koppelen ... Bestel Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaa...