mulders-gm.nl

Rokjesdag en andere lenteverhalen

PUBLICATIE DATUM april 2017
BESTANDSGROOTTE 12,44
ISBN 9789044634655
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Martin Bril
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Rokjesdag en andere lenteverhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Bril. Lezen Rokjesdag en andere lenteverhalen online is nu zo eenvoudig!

Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren geen overleg hebben gevoerd. Er is ook geen oproep op televisie geweest, of een speciaal radiobericht.Ze voelen aan dat het kan.Vrouwen en hun gevoel, er is veel over gezegd. Veel onzin ook, door de eeuwen heen. Maar dat ze feilloos aanvoelen wanneer ze met blote benen onder een rokje, rok, jurk of kniebroek de deur uit kunnen, is een ding dat zeker is. In vergelijking met hen zijn mannen gevoelloze wezens.In 1996 schreef Martin Bril voor het eerst over rokjesdag. Zoals hij erover schreef, kon niemand het.Rokjesdag is het eigenlijke begin van de lente, het is een optimistische dag. In dit boek zijn Martin Brils mooiste stukken over de lente opgenomen, over de ontluikende natuur, over parken en terrassen, over zingende vogels en open autos, en natuurlijk over rokjesdag zelf, de dag die door toedoen van Martin Bril zelfs Van Dale haalde.

...ur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 ... Boekwinkeltjes.nl - Rokjesdag en andere lenteverhalen ... ... . Nieuw Verzenden. € 5,00 21 mei. '20 Topadvertentie. Bezoek website 21 mei. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Zijn bekendste boek is misschien wel Rokjesdag en andere lenteverhalen, dat in 2010 postuum werd uitgegeven. Hierin zijn de mooiste verhalen over de lente opgenomen, die eerder in de Volkskrant en Het Parool verschenen. Zonder de lezer een mening op te dringen -een enkele uitzondering daargelaten- toont Bril zijn scherpe observatievermogen. En andere lenteverhalen Rokjesdag is een wonderlijke ... bol.com | Hugo Zwolsman artikelen kopen? Alle artikelen online ... . En andere lenteverhalen Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren geen overleg hebben gevoerd. Er is ook geen oproep op televisie geweest, of een speciaal radiobericht. Rokjesdag en andere lenteverhalen Martin Bril. Nederlands | Paperback € 10,00 + 20 punten . Niet beschikbaar. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis. Hou er wel ......