mulders-gm.nl

Oxen 3 - Bevroren vlammen

PUBLICATIE DATUM maart 2017
BESTANDSGROOTTE 3,14
ISBN 9789044975932
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jens Henrik Jensen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Oxen 3 - Bevroren vlammen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Henrik Jensen. Lezen Oxen 3 - Bevroren vlammen online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Oxen. Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het dilemma overpeinst dat voor hem ligt. Als de leiders van het geheime netwerk Danehof ontdekken dat ze er niet in geslaagd zijn Oxen te doden, zullen ze een meedogenloze klopjacht starten om hun fout te herstellen. Als de politie erachter komt dat hij nog leeft, zal hij gearresteerd worden voor een moord die hij niet beging. Hoewel alle kansen zich tegen hem gekeerd lijken te hebben, besluit Oxen toch dat hij de confrontatie moet aangaan met degenen die de macht hebben. Doet hij dat niet, dan blijft hij zijn leven lang op de vlucht en zal hij nooit zijn zoontje terug kunnen zien. Hij bundelt zijn krachten met Margrethe Franck, zijn voormalige partner bij de geheime dienst, en Axel Mossman, zijn vroegere baas. Hun gevecht tegen Danehof heeft voor hen alle drie monumentale gevolgen gehad. Ze kunnen alleen hun leven terugkrijgen door opnieuw de strijd aan te gaan met de schaduwmannen. Maar hoe vecht je tegen een onzichtbare vijand?

...e Blogtour van de nieuwste Oxen: Bevroren Vlammen ... Boekencom.nl | Gastrecensie Bevroren vlammen ... . Karin is een groot fan en heeft er dan ook heel veel zin in! Jeehaaaaa!! 21 maart verschijnt dit laatste deel van de Oxen trilogie en op die datum kunnen jullie de recensie op ons blog vinden! Stay tuned!! Ben je… Bevroren vlammen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De daverende finale van de Oxen-serie. Oxen - 3 Bevroren vlammen Jens Henrik Jensen Re ... Boekencom.nl | Gastrecensie Bevroren vlammen ... . Oxen - 3 Bevroren vlammen Jens Henrik Jensen Recensie van Coenraad De Kat a a a. Algemene info: Auteur: Jens Henrik Jensen Titel: Oxen - 3 Bevroren vlammen Originele titel: De frosne flammer Vertaald door: Corry Van Bree ISBN: 9789400508316 Uitgeverij: A.W. Bruna Genre: thriller Pagina's: 496 Uitgave: paperback a 4-apr-2017 - Deze pin is ontdekt door Annemieke van. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....