mulders-gm.nl

Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen

PUBLICATIE DATUM november 2011
BESTANDSGROOTTE 11,9
ISBN 9789461702272
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wendy Etherington
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Etherington. Lezen Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen online is nu zo eenvoudig!

(1) GEKNIPT VOOR ELKAAR - Knappe man die haar kan weerstaan in deze outfit! Een beugel, dikke brillenglazen en het zelfvertrouwen van een zandkorrel had Andrea toen zeTyler voor het eerst kusteen werd afgewezen. Nu, jaren later, is hij terug. Tijd om een langgekoesterde fantasie in werkelijkheid om te zetten! Op het gemaskerd bal van haar vriendin, bijvoorbeeld, in een supersexy baljurk, mysterieus achter een pauwenveren masker. Briljante zet, zo blijkt. Alleen zal dat masker toch ooit een keertje af moeten...(2) ZOUTE ZOENEN - Nooit gedacht dat er zon wilde meid in haar zat. De lift hapert, het licht gaat uit. Wat doe je? Je vastklampen aan de man naast je natuurlijk. Oké, Tess had al gezien dat hij een knappe kop had en dure kleren droeg, dus dat zit wel goed. Hoewel, een beetje raar is hij wel, want hij nodigt haar meteen uit voor een weekend op zijn privé-eiland. De oude Tess zou nee zeggen. Maar bij hém voelt ze zich een ander mens. Echt, een paar dagen op een strand met deze Derek wil ze niet missen. Zorgeloos genieten, wat is daarop tegen? Nou, verliefd worden, bijvoorbeeld... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

...or readers. (1) GEKNIPT VOOR ELKAAR Knappe man die haar kan weerst ... Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen - Wendy Etherington ... ... ... (1) GEKNIPT VOOR ELKAAR - Knappe man die haar kan weerstaan in deze outfit! Een beugel, dikke brillenglazen en het zelfvertrouwen van een zandkorrel had Andrea toen ze Tyler voor het eerst kuste en werd afgewezen. Nu, jaren later, is hij terug. Tijd om Helemaal vrij. U vindt Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen in PDF, ePUB, MOBI. (1) GEKNIPT VOOR ELKAAR - Knappe man die haar kan weerstaan in deze outfit! Een beugel, dikke brillenglazen en het zelfvertrouwen van een zandkorrel had Andrea toen zeTyler voor het eerst kusteen werd afgewezen. Nu, jaren later, is hij terug. Geknipt voor elkaar & Zoute zoene ... PDF ePUB - Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen ... . Nu, jaren later, is hij terug. Geknipt voor elkaar & Zoute zoenen nr.31 € 2.75. Uitverkocht. zet op mijn verlanglijstje. GEKNIPT VOOR ELKAAR - Wendy Etherington Knappe man die haar kan weerstaan in deze outfit! Een beugel, dikke brillenglazen en het zelfvertrouwen van een zandkorrel had Andrea toen ze Tyler voor het eerst kuste en werd afgewezen. Bestel Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen van Wendy Etherington;;Kate Hoffmann. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen. (1) GEKNIPT VOOR ELKAAR - Knappe man die haar kan weerstaan in deze outfit! Een beugel, dikke brillenglazen en het zelfvertrouwen van een zandkorrel had Andrea toen ze Tyler voor het eerst kuste en werd afgewezen. Nu, jaren later, is hij terug. Tijd om een langgekoesterde fantasie in werkelijkheid om te zetten! Geknipt voor elkaar ; Zoute zoenen (Harlequin White Silk) (Dutch Editi...