mulders-gm.nl

Godin van de jacht

PUBLICATIE DATUM oktober 2010
BESTANDSGROOTTE 7,21
ISBN 9789049951658
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Heleen van Royen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Godin van de jacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heleen van Royen. Lezen Godin van de jacht online is nu zo eenvoudig!

Diana is gelukkig met haar drie mannen: echtgenoot, minnaar en chatlover.Minder gelukkig is ze wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is - en niet weet wie de vader is. Als ze dan ook nog haar trouwring verliest, dreigt ze alles wat zeliefheeft kwijt te raken...'Een hilarische, felrealistische roman over een vrouw die opkomt voor haar recht op seksualiteit en waarin de lusten en lasten van het moderne huwelijksleven centraal staan.' Martin Ros in TROS Nieuwsshow'Een heerlijk, goed geschreven boek over een overspelige vrouw. Een echte pageturner.' Peter R. de Vries'Godin van de jacht is een boek dat je wakker houdt!' Chicklit.nl'Zeer humoristisch.' Daphne Deckers in De TelegraafHeleen van Royen debuteerde in 2000 met de bestseller De gelukkige huisvrouw,die onlangs werd verfilmd met Carice van Houten in de hoofdrol. Godin van de jacht is haar tweede roman. Haar laatste roman, De mannentester, stond wekenlang hoog in de bestsellerlijsten.

...nlijke bevalling van haar moeder bij haar tweelingbroer, besloot Artemis om eeuwig maagd te blijven ... Godin van de jacht van Heleen van Royen | Boek en ... ... . Hierdoor werd ze de godin van de kuisheid en de zwangere vrouw. Dit werd ze naast haar functie als godin van de jacht en de maan. Artemis, de Griekse Godin van de jacht, werd vaak begeleid door nimfen en meestal afgebeeld met een hert en een koker met pijlen. Artemis is een van de twaalf goden van het Pantheon. Ze was de dochter van de oppergod Zeus en Leto en de tweelingzus van Apollo. Artemis - Diana - Up ... Diana (mythologie) - Wikipedia ... . Ze was de dochter van de oppergod Zeus en Leto en de tweelingzus van Apollo. Artemis - Diana - Upis 1. Artemis, de godin van de jacht die in het Latijns Diana wordt genoemd, is een dochter van oppergod Zeus en de Titaanse Leto.Ze wordt samen met haar tweelingbroer Apollo geboren op het eiland Ortygia, dat later Delos genoemd zou worden, nadat de zwangere Leto, op zoek naar een plek om te bevallen, door de jaloerse Hera over heel de wereld was gejaagd. Godin van de jacht 9789049952952. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. Godin van de jacht. Diana is gelukkig met haar drie mannen: echtgenoot, minnaar en chatlover. Minder gelukkig is ze wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is - en niet weet wie de vader is. Als ze dan ook nog haar trouwring verliest, dreigt ze alles wat ze liefheeft kwijt te raken... De Griekse godin Artemis - door de Romeinen Diana genoemd - was een dochter van Leto en Zeus, de oppergod. Haar tweelingbroer was Apollo. Als godin van de jacht wordt Artemis of Diana vaak afgebeeld met pijl en boog. Ze woonde in het bos, in gezelschap van haar metgezellinnen, de nimfen. Godin van de jacht door Heleen van Royen Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. 5 puzzelwoorden gevonden voor `Godin van de jacht` 5 letters. DIANA. 7 ... Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je ... Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht ... Prachtige weergave van de godin Diana die haar boog hanteert. Fraai patina en mooi patroon van de kleding. Gesigneerd : Uriano. De sokkel is van marmer en...