mulders-gm.nl

Tussen Godenzonen

PUBLICATIE DATUM november 2013
BESTANDSGROOTTE 6,18
ISBN 9789400403772
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Auke Kok
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Tussen Godenzonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auke Kok. Lezen Tussen Godenzonen online is nu zo eenvoudig!

Een jaar lang trok journalist en schrijver Auke Kok vele uren op met de Ajaxspelers, hun trainers, families, sponsors en begeleiders. Hij observeerde hun rituelen en vroeg zich af waar de grens ligt tussen voetbal, marketing en religie. In talrijke gesprekken, thuis en op de club, gaven de Godenzonen inzicht in hun succesvolle en soms ook tragisch mislukte pogingen vooruit te komen in een harde wereld. Tussen Godenzonen gaat over hun ambities, hun spanningen en onzekerheden. Onder leiding van coach Frank de Boer werd Ajax in 2013 voor de derde keer op rij landskampioen, maar die hattrick – na de Fluwelen Revolutie van Cruijff – kwam niet zomaar tot stand. Op zoek naar de waarheid achter de voetbalclichés legt Kok even meeslepend als minutieus de microkosmos van een voetbalploeg bloot.

...13 voor de derde keer op rij landskampioen, maar die hattrick - na de Fluwelen Revolutie van Cruijff - kwam niet zomaar tot stand ... Tussen godenzonen door Auke Kok - 9789400403093 - bij VBO.nl ... . Een jaar lang trok journalist en schrijver Auke Kok vele uren op met de Ajaxspelers, hun trainers, families, sponsors en begeleiders. Hij observeerde hun rituelen en vroeg zich af waar de grens ligt tussen voetbal, marketing en religie. In talrijke gesprekken, thuis en op de club, gaven de Godenzonen inzicht in hun succesvolle en soms ook tragisch mislukte pogingen vooruit te komen in een ... Auke Kok trok een jaar lang op met een aantal Ajacieden. "Tussen Godenzonen" is het boek wat er uit voort kwam. Geen chronolo ... Tussen godenzonen | Boeken ... ... Auke Kok trok een jaar lang op met een aantal Ajacieden. "Tussen Godenzonen" is het boek wat er uit voort kwam. Geen chronologisch verslag van een Ajax seizoen maar een aantal portretten van de spelers die Kok volgde. Kok opent onder de kop "inleiding" met een terugblik op de fluwelen(!?) revolutie. In 15 paginas vat… Tussen godenzonen een jaar lang Ajax. Auke Kok. Ebook . Een jaar lang trok journalist en schrijver Auke Kok vele uren op met de Ajaxspelers, hun trainers, families, sponsors en begeleiders. Hij observeerde hun rituelen en vroeg zich af waar de grens ligt tussen voetbal, marketing en religie. ... Bestel Tussen Godenzonen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Auke Kok - Tussen Godenzonen Het boek Tussen Godenzonen van de auteur Auke Kok is 19 maal gevonden, 2 maal nieuw en 17 maal tweedehands. "Tussen Godenzonen" is nieuw te koop vanaf € 9,99 bij Bol.com. "Tussen Godenzonen" is tweedehands te koop vanaf € 6,75 bij Bol.com. Tussen Godenzonen gaat over hun ambities, hun spanningen en onzekerheden. Op zoek naar de waarheid achter de voetbalclichés legt Kok even meeslepend als minutieus de microkosmos van een voetbalploeg bloot. Toon meer Uitgaven van Auke Kok. 1936 Auke Kok. De ......