mulders-gm.nl

Harlequin- Ontmoeting incognito

PUBLICATIE DATUM 2012-03-26
BESTANDSGROOTTE 12,91
ISBN 9789461709134
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nicola Cornick
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Harlequin- Ontmoeting incognito in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Cornick. Lezen Harlequin- Ontmoeting incognito online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Harlequin Speciale Uitgaven. De Londense salons, met hun intriges, schandalen en geheime liaisons, zijn het strijdtoneel van een eeuwenlange vete tussen de adellijke families Trevithick en Mostyn. Of geldt dat misschien toch niet voor alle telgen van deze huizen? Om voor één keer uit het keurslijf van de Londense society te ontsnappen, vergezelt Lady Beth Allerton haar broer incognito naar het scandaleuze Cyprian's Ball. Daar trekt ze de aandacht van de graaf van Trevithick, Marcus, die haar verleidt tot het aangaan van een weddenschap. De impulsieve Beth ziet haar kans schoon om haar liefste wens in vervulling te laten gaan, maar zal ze de inzet die hij vraagt ook willen betalen?

...alen en geheime li... Het overhaaste huwelijk tussen deze twee brengt de tongen al danig in beroering, maar als Kit dan ook nog eens spoorloos verdwijnt, valt Eleanor ten prooi aan de vuigste roddels en dreigt ze haar reputatie te verliezen Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar in de reeks Harlequin Historische roman onder de titels Ontmoeting incognito en Boze tongen ... Ontmoeting incognito - E-book - Nicola Cornick - Storytel ... . Spel met de courtisane. Al eeuwenlang woedt er een hevige familievete tussen de adellijke families Trevithick en Mostyn. Tot een heimelijke ontmoeting de grens tussen haat en hartstocht doet vervagen... Om voor één keer uit de band te springen, vergezelt Lady Beth Allerton haar broer naar het scandaleuze Cyprian's Ball. Daar ziet de graaf van Trevithick, Marcus, haar aan voor een courtisane ... ... Harlequin- Ontmoeting incognito PDF Download ... . Tot een heimelijke ontmoeting de grens tussen haat en hartstocht doet vervagen... Om voor één keer uit de band te springen, vergezelt Lady Beth Allerton haar broer naar het scandaleuze Cyprian's Ball. Daar ziet de graaf van Trevithick, Marcus, haar aan voor een courtisane ......