mulders-gm.nl

Groot Nieuws Bijbel

PUBLICATIE DATUM 2015-10-27
BESTANDSGROOTTE 10,78
ISBN 9789081546256
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nederlands Bijbelgenootschap
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Groot Nieuws Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nederlands Bijbelgenootschap. Lezen Groot Nieuws Bijbel online is nu zo eenvoudig!

De Groot Nieuws Bijbel is een bijbelvertaling in hedendaags Nederlands, vooral bedoeld voor de niet-kerkelijke lezer. De heldere taal maakt de vertaling voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk. Ook is de Groot Nieuws Bijbel zeer geschikt om uit voor te lezen.

...s. Groot Nieuws Gemist Filter op programma Toon alle programma's 't Heerlijk Loflied Backstage Bij Jorieke Blessings Brandstof De Bijbel Door De Dag Van Vandaag De Nacht De Nieuwe Morgen Gebedsavond Kerkdienst Laurens' Lunchroom Mens & Missie Muziekavond Op weg met de Bijbel Oudejaarsuitzending Stille Week Top 1008 Wens GNB: Groot Nieuws Bijbel (1996) Genesis 1:1-2: In het begin schiep God de hemel en de aarde ... Bijbel als e-boek ... . De aarde was onherbergzaam en verlaten. Een watervloed bedekte haar en er heerste diepe duisternis. De wind van God joeg over het water. Commentaar: Deze weergave geeft nog geen enkele hint weg naar een vervolg op de lege aarde. De Groot Nieuws Bijbel is een gezamenlijke uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap en de Katholieke Bijbelstichting. ISBN: 9789061267508. Prijs: €27,50 De Groot Nieuws Bijbel ... bol.com | Groot Nieuws Bijbel jongeren | 9789061267645 ... ... . De aarde was onherbergzaam en verlaten. Een watervloed bedekte haar en er heerste diepe duisternis. De wind van God joeg over het water. Commentaar: Deze weergave geeft nog geen enkele hint weg naar een vervolg op de lege aarde. De Groot Nieuws Bijbel is een gezamenlijke uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap en de Katholieke Bijbelstichting. ISBN: 9789061267508. Prijs: €27,50 De Groot Nieuws Bijbel is hierin nauwkeuriger en houdt zich wel aan de oorspronkelijke grondtekst. (ik gebruik trouwens beide vertalingen). > Deze bijbel wordt vaak aangeraden voor beginnende bijbellezers en als tweede Bijbel naast bijvoorbeeld de NBG vertaling (eigenlijk dè standaardbijbel vanwege de nauwkeurige vertaling uit de oorspronkelijke teksten naar het nederlands). Cor Weeda. Cor Weeda (1951) heeft van 2009 tot 2015 fulltime gewerkt aan de productie van Nederlandse bijbelstudieprogramma's, waaronder het programma 'De Bijbel Door' dat elke werkdag bij Groot Nieuws Radio is te horen. Bij Ichthusboekhandel.nl vindt je de verschillende bijbelvertalingen als E-boek. Deze digitale bijbels zijn geschikt voor tablets, smartphone, e-reader en desktop. De Groot Nieuws Bijbel is een bijbelvertaling in hedendaags Nederlands, vooral bedoeld voor de niet-kerkelijke lezer. De heldere taal maakt de vertaling voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk. Ook is de Groot Nieuws Bijbel zeer geschikt om uit voor te lezen. Deze ...