mulders-gm.nl

De tafel van Tarzan

PUBLICATIE DATUM mei 2020
BESTANDSGROOTTE 3,31
ISBN 9789402175578
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Xander Jongejan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De tafel van Tarzan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Xander Jongejan. Lezen De tafel van Tarzan online is nu zo eenvoudig!

'Ook dat is vaderschap. Steeds je verwachtingen naar beneden bijstellen.' In zijn soepele stijl vertelt Xander Jongejan een licht-zwart verhaal over de behoefte om gezien te worden. In 'De tafel van Tarzan' delen vader en zoon herinneringen aan hun ongemakkelijke gezinsleven. Na de dramatische dood van hun vrouw en moeder proberen ze grip te krijgen op het onvermogen van de ander, altijd van de ander. Xander Jongejan (1973) publiceerde eerder in eigen beheer de dichtbundel 'Wat zijn de bananen duur'.

...t Xander Jongejan nu bij Uitgeverij Brave New Books met de roman 'De tafel van Tarzan' ... De tafel van Tarzan van Xander Jongejan | Hebban.nl ... . Op Hebban lees je een sneak preview van dit tragische verhaal, waarin ook best wel wat te lachen valt af en toe. In "De Tafel van Tarzan" van Xander Jongejan lezen we mee in een briefwisseling tussen een vader en een zoon. Beurtelings wordt in de hoofdstukken vanuit de vader en de zoon verteld. Ze beschrijven elkaar herinneringen aan hun gezinsleven. Dit zijn geen anekdotes van gezellige uitstapjes. Geen van de gezinsleden is gelukki ... De tafel van Tarzan van Xander Jongejan | Hebban.nl ... . Dit zijn geen anekdotes van gezellige uitstapjes. Geen van de gezinsleden is gelukkig. In 'De tafel van Tarzan' delen vader en zoon herinneringen aan hun ongemakkelijke gezinsleven. Na de dramatische dood van hun vrouw en moeder proberen ze grip te krijgen op het onvermogen van de ander, altijd van de ander. Xander Jongejan (1973) publiceerde eerder in eigen beheer de dichtbundel 'Wat zijn de bananen duur'. In De tafel van Tarzan delen vader en zoon herinneringen aan hun ongemakkelijke gezinsleven. Na de dramatische dood van hun vrouw en moeder proberen ze grip te krijgen op het onvermogen van de ander, altijd van de ander. Het is een tragisch verhaal, maar niet zwaar verteld. In 'De tafel van Tarzan' delen vader en zoon herinneringen aan hun ongemakkelijke gezinsleven. Na de dramatische dood van hun vrouw en moeder proberen ze grip te krijgen op het onvermogen van de ander, altijd van de ander. Xander Jongejan (1973) publiceerde eerder in eigen beheer de dichtbundel 'Wat zijn de bananen duur'. In De tafel van Tarzan delen vader en zoon herinneringen aan hun gezinsleven. Na de dramatische dood van hun vrouw en moeder proberen ze grip te krijgen op deze herinneringen en op het onvermogen van de ander. Mijn mening. De cover en de titel vielen me direct op. Het intrigeerde me en ik was nieuwsgierig naar het verhaal. Op bijzondere wijze ... 'Ook dat is vaderschap. Steeds je verwachtingen naar beneden bijstellen.' In zijn soepele stijl vertelt Xander Jongejan een licht-zwart verhaal over de behoefte om gezien te worden. In 'De tafel van Tarzan' delen vader en zoon herinneringen aan hun ongemakkelijke gezinsleven. De tafel van Tarzan - Xander Jongejan - Paperback. 6 6 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:45. Bewaar ... 9789402171938/2018 Xander Jongejan, selfpub / Brave New Books Xander Jongejan publiceerde in 2...