mulders-gm.nl

Vaarwel Evelien

PUBLICATIE DATUM maart 2011
BESTANDSGROOTTE 12,87
ISBN 9789044618549
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Martin Bril
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vaarwel Evelien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Bril. Lezen Vaarwel Evelien online is nu zo eenvoudig!

Evelien, wie heeft er in Nederland nog niet van haar gehoord? Is het niet van de columns of de boeken, dan toch wel van de televisieserie.In het leven van Evelien gebeurt er nooit iets zonder dat er een kleine crisis ontstaat, van kerstbomen kopen tot tapas eten. We hebben steeds wat, hè? zegt dochter Regina dan ook tegen Evelien als ze een lekke band krijgen, juist op weg naar school. Op een eigenzinnige wijze biedt Evelien deze problemen het hoofd. Eigenzinnig, maar wel herkenbaar.Het is inmiddels al zeven jaar geleden dat Martin Bril het eerste boek over zijn populaire personage uitbracht. In de jaren die erop volgden verschenen nog twee boeken over Evelien.De drie Evelien-delen zijn nu voor het eerst in één band gebundeld. Met dit verzamelwerk kan de Evelien-liefhebber aan één stuk door genieten van Brils satirische maar liefdevolle schetsen van een van de leukste families van Nederland. Evelien voor altijd is een compleet overzicht van de kleine en grote gebeurtenissen in een mensenleven.Martin Bril behoort tot Nederlands bekendste publicisten. Zijn Evelien-feuilleton verschijnt wekelijks in Vrij Nederland, zijn column voor de Volkskrant dagelijks.

...telt Martin Bril in dit boek hoe Eveliens leven in de ban raakt van haar hysterische zus Sylvia ... Vaarwel Evelien - Martin Bril | Boeken.com ... ... Vaarwel Evelien book. Read reviews from world's largest community for readers. Ik kom tijdelijk bij jullie wonen. Wat denk je daarvan? Leuk he? Jullie z... Geschreven bij Vaarwel Evelien. Heerlijk fris en helder geschreven. Toch spannend en boeiend van bladzijde 1 tot het eind. Leuke verhaal lijn met zeer verrassende momenten. Leest gemakkelijk, vlot en vrolijk geschreven. Aanrader voor tijdens je vakantie. Vaarwel Eve ... Martin Bril - Wikipedia ... . Leest gemakkelijk, vlot en vrolijk geschreven. Aanrader voor tijdens je vakantie. Vaarwel Evelien. Evelien, wie heeft er in Nederland nog niet van haar gehoord? Is het niet van de columns of de boeken, dan toch wel van de televisieserie. In het leven van Eve...