mulders-gm.nl

Nacht van de Leeuwen

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 5,82
ISBN 9789029074988
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kuki Gallmann
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Nacht van de Leeuwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kuki Gallmann. Lezen Nacht van de Leeuwen online is nu zo eenvoudig!

"Nacht van de Leeuwen" beschrijft het Afrikaanse avontuur van Kuki Gallmann. Na de tragische dood van haar man Paolo en haar zoon Emanuele, verdedigt zij samen met dochter Sveva in het hart van het Afrikaanse continent de grandioze natuur en de wilde dieren rondom haar ranch.

...wen Sjahrazaad is in het Westen het symbool geworden voor het Oosten ... Nacht van de leeuwen (Book, 1998) [WorldCat.org] ... . Nacht van de leeuwen. In Nacht van de leeuwen staat de grote liefde van Kuki Gallmann voor Afrika centraal. In twee verhalen keert zij terug naar Italië, naar de streek van haar jeugd die zo bepalend was voor haar beleving van de natuur. Het grootste deel van de bundel speelt in Kenia en getuigt van Gallmanns ontzag voor de Afrikaanse natuur en haar respect voor de Afrikanen. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: nacht van ... De jacht - leeuwen ... . Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: nacht van de leeuwen (-) waar filter verwijderen waar Categorie De 6e editie van NACHT VAN DE LEEUWEN!! Net zoals de vorige jaren zal ook deze editie weer plaats vinden in de VERWARMDE🔥 loods van Jos De Bie. Sint-Willebrordusstraat 64 te Wuustwezel. Wij zullen weer voozien zijn van een goei COCKTAILBAR 🍸🍹en ook den inkom zal dit jaar weer 5€ bedragen💶 De beste beats zullen dit jaar gebracht ... Leeuwen hebben dagelijks eten nodig net als ieder ander levend wezen. Vrouwtjes hebben 5 kg nodig en voor mannetjes en is dat 7. Ze eten vooral gnoes, impala's en zebra's maar ook wel prooidieren die ze stelen van andere roofdieren. Soms als de le...