mulders-gm.nl

De wereld door de ogen van HSP

PUBLICATIE DATUM april 2017
BESTANDSGROOTTE 5,92
ISBN 9789402157260
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Astrid Duval
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De wereld door de ogen van HSP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Duval. Lezen De wereld door de ogen van HSP online is nu zo eenvoudig!

"Het is eng, hoe jij naar mensen kijkt. Alsof je door ze heen kijkt" is iets wat Astrid vaak hoort in haar leven. In dit boek legt ze uit, waarom dat zo is en hoe zij de wereld beleeft en welke informatie ze allemaal binnen krijgt. Verschillende anekdotes laten zien, hoe intensief het leven van een HSP'er kan zijn en waar ze tegenaan kunnen lopen. De voor- en nadelen van leven met een hoge gevoeligheid en diepere informatieverwerking van prikkels uit de omgeving. Het boek wordt ondersteunt met een enkel gedicht, welke haar beleving nog beter overbrengen.

...wassenen, want ja, wat moet je anders als kind, raak je beïnvloed met allerlei aannames ... De wereld door de ogen van HSP eBook door Astrid Duval ... ... ... De ene HSP-er is de andere niet, in welk type herken jij je? HSP is een wetenschappelijk aangetoond kenmerk van het zenuwstelsel. Het is geen label, diagnose van een ziekte of 'iets alternatiefs'. Ieder mens is uniek, niemand heeft exact dezelfde ogen en dus ook ieder hoogsensitief persoon heeft niet dezelfde sensitiviteit. Dr. Elaine Aron ontdekte dat ongeveer 1 op de 5 mensen een hoogsensitief persoon (HSP) ... De wereld door de ogen van HSP van Astrid Duval | Boek en ... ... . Dr. Elaine Aron ontdekte dat ongeveer 1 op de 5 mensen een hoogsensitief persoon (HSP) is. In deze blog ontdekt je wat dit inhoudt en ook wat de 5 belangrijkste kenmerken zijn van een hoogsensitief persoon (HSP). Wat is er anders aan een HSP ten opzichte van een niet-HSP? De aspecten waar ondersteuning bij wordt geboden varieert van Liefdevol naar jezelf, naar de wereld en naar de mensheid kijken (HSP Self Love) tot Spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen (HSP Speak). Prijzen: zie webshop Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 10 ml essence We hebben dan allerlei blokkades en zijn gedwongen om de wereld te zien door de ogen van een Zelf dat verwond en getraumatiseerd is. Wanneer de blokkades in het fysieke lichaam zijn opgeruimd, is de weg vrij voor de goddelijke stroom, de kracht van de kundalini-energie en onze spirituele energieën. Zo maakten de leidsters gebruik van de gelegenheid en speelden in op de natuurlijke nieuwsgierigheid van de peuters. Want nieuwsgierigheid is de motor van de ontwikkeling, van leren. Maar kijk ook eens letterlijk door de ogen van het kind. Ga op ooghoogte zitten van de peuter. Dan ziet de wereld er heel anders uit. Iedere HSP heeft af en toe een 'schijt-aan-de-wereld' mindset nodig om lekker te kunnen functioneren. Hierdoor kan je persoonlijke keuzes maken die passen bij je levensstijl. Zo voorkom je over- & onderprikkeling die gerelateerd zijn aan rejection sensitivity. Hoe pak je dat aan? De top 10: HSP kenmerkt zich door een sterkere prikkelgevoeligheid en met name het diepere ... hebt gehad, zullen hierin andere afwegingen gemaakt worden. Een sensitief kind zal het immers 'goed' willen doen in de ogen van de ander. ... We zijn in onze westerse wereld in de loop der jaren afgedwaald van het luisteren naar de signalen van ons ... Alleen al door hun aanwezigheid verhogen ze de frequentie van het collectief bewustzijn van de mens. Toegevoegd na 1 minuut: Hsp zou een eigenschap van alle indigo kinderen kunnen zijn. Kristal 09 juli 2012 23:16...