mulders-gm.nl

Workshops

PUBLICATIE DATUM februari 2011
BESTANDSGROOTTE 7,77
ISBN 9789043013147
TAAL NEDERLAND
AUTEUR N. Highmore Sims
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Workshops in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Highmore Sims. Lezen Workshops online is nu zo eenvoudig!

Nikki Highmore SimsWorkshopsDe complete handleiding voor geweldige workshopsJe bent gevraagd een presentatie of workshop te geven, maar hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken. De workshops die je je herinnert, waren vaak te saai en weinig aantrekkelijk. Hoe organiseer je nu een sessie waar de deelnemers echt iets aan hebben? Met behulp van dit boek kom je beslagen ten ijs. Een paar voorbeelden van situaties die je met behulp van dit boek het hoofd kunt bieden:• Je moet een trainingssessie vanuit het niets opbouwen, maar slaagt er bij gebrek aan ideeën niet in iets goeds te verzinnen – in dit boek vind je de instrumenten om dat te voorkomen.• Je hebt wat trainingen gegeven maar behaalt er niet de gewenste resultaten mee – hier vind je de oplossing voor dit probleem.• Je hebt geen tijd om voor een presentatie tachtig flitsende PowerPoint-dia's te maken – geen nood, er zijn alternatieven die veel meer effect sorteren en maar half zoveel tijd kosten.Dit boek is ideaal voor iedereen die wel eens een workshop moet organiseren maar daar weinig ervaring mee heeft, of te weinig tijd. Het leidt je stap voor stap door alle verschillende stadia, van de eerste voorbereidingen tot de evaluatie achteraf. Als je alle tips en technieken uit dit boek toepast in je workshops, zullen de deelnemers zich die nog lang herinneren – en om de juiste redenen!Nikki Highmore Sims heeft haar eigen managementadviesbureau en ontwerpt al ruim tien jaar trainingen, workshops en andere programma's. Daarnaast publiceert ze regelmatig over haar vak en is ze Master Practitioner in NLP.

...s! - 15 jaar ervaring - Workshops op scholen in heel Nederland! Alle workshops op locatie zijn geannuleerd tot 30 juni 2020 ... Workshop | Definition of Workshop by Merriam-Webster ... . 187 workshops gevonden Zoek een workshop. Leervorm . Online (53) Klassikaal (134) Vakgebied . Accountancy (7) Communicatie (16) Confectie (21) Digitalisering (40) Finance en ERP (5) Grafische kennis en STEM (42) HR (7) ICT (25) MS Office (13) Alle workshops voldoen aan de eisen van het Workshop Keurmerk. Wij hebben het meest uitgebreide, verrassende en meest professionele workshop aanbod van Nederland. Workshoppen.nl is een ... Workshops | Jootje's Workshops ... . Wij hebben het meest uitgebreide, verrassende en meest professionele workshop aanbod van Nederland. Workshoppen.nl is een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die gemaakt is met het oogpunt om u als bezoeker de meest bijzondere en meest gezellige workshops te vinden en te boeken. In onze workshops leren we je alles over de meest voorkomende klussen in en om je huis. Zo kun je thuis meteen aan de slag. Belangrijke informatie. Praxis heeft besloten om de workshops tot 1 september 2020 af te zeggen. De deelnemers zullen hierover tijdig per e-mail worden geïnformeerd. Creatieve workshops, sieraden maken, schilderen, grafitti, boetseren, bloemschikken. Met tips en ideeën voor een bedrijfsuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest of ... Met jullie groep zelf aan de slag met muziek, theater, dans, beeldende kunst of kunst/techniek? De workshops van maX Music zijn de ideale creatieve groepsactiviteit voor schoolklassen maar ook organisatieteams.....