mulders-gm.nl

Notities van een soldaat

PUBLICATIE DATUM november 2002
BESTANDSGROOTTE 9,13
ISBN 9789051941173
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ant. P. De Graaff
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Notities van een soldaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ant. P. De Graaff. Lezen Notities van een soldaat online is nu zo eenvoudig!

Adrie van der Heiden, jong en vol idealen, meldde zich na de oorlog aan voor de bevrijding van Indië. Hij had voor een jaar getekend. Het werden drie lange en emotionele jaren. Dit dagboek uit die tijd, bewerkt door Anton de Graaff, laat de lezer voelen onder welke druk deze jongens hun plicht deden en het houdt de herinnering levend aan de vele duizenden die niet terugkeerden.

...r A. P. De Graaff is 13 maal gevonden, 1 maal nieuw en 12 maal tweedehands ... Notities van een soldaat : het dagboek van soldaat A.A ... ... . "Notities Van Een Soldaat" is nieuw te koop vanaf € 7,99 bij Bol.com. "Notities Van Een Soldaat" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Notities van een soldaat Ant. P. De Graaff. 0. Verschenen in 1994 bij Uitgeverij Van Wijnen. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Geschiedenis & Politiek Uitgeverij Uitgeverij Van Wijnen Laatste editie 24 augustus 1994 ISBN 9789051941173 + Het dagboek van soldaat A.A. van der Heiden. Het is een uitgave van uitgeverij Van Wijnen te Franek ... Ant. P. de Graaff-Notities van een soldaat ... .A. van der Heiden. Het is een uitgave van uitgeverij Van Wijnen te Franeker. Het boek verkeert in goede staat. In de categorie Indië vindt u een uitgebreide collectie scherp afgeprijsde boeken over Nederlands Indië. O.a. boeken over o.a. brievenboeken, dagboeken, veteranen en ooggetuigenverslagen. Maar ook kunst. Omdat het hier om ramsjboeken gaat vindt u oorlogsboeken waarschijnlijk nergens goedkoper en dat terwijl u straks geniet van een nieuw boek. Notities van een soldaat Door A.P. Graaff, A.A. Heiden. Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw waardering Succesvol toegevoegd. Voeg toe aan je boekenkast Dit boek wil ik nog lezen Dit boek ben ik aan het lezen ... Onder het tabblad "Feiten" kun je, bij beroepen, een notitie plaatsen. Ik gebruik dat vaak om aan te geven waar iemand het betreffende beroep heeft uitgeoefend. Bijvoorbeeld, bij iemand die een periode lang soldaat is geweest vermeld ik dan bij notities wanneer hij bij welk legeronderdeel heeft gezeten. Advocaat ~ soldaat (Paperback). Mr. J.S. Sinninghe Damsté was advocaat in soerabaja toen de Japanners Nederlands-Indië binnenvielen. In maart 1942 werd... Egodocumenten kwamen veel minder aan bod. Ze deed geen onderzoek naar de motieven van de soldaten of van de meisjes die met hen aanpapten. "Hier moet inderdaad meer onderzoek naar gedaan worden. In de politierapporten kwam ik vooral notities tegen over minderjarige vrouwen die op straat waren aangehouden. Figuurstudies van een soldaat en jonkvrouw, Marius Bauer, 1879 - ca. 1885. Details tonen Frank van WAES alias A.M. de JONG: Notities van een landstormman. Amsterdam, N.V. Ontwikkeling, 1918. Originele omslagen (ontwerp L.J, Jordaan). 40; 48; 48 p. Met in deel 3 humoristische silhouetjes van de schrijver. Alle drie eerste drukken. Complete serie. Conditie: Deel 1 met krasje en vlekje, vage naam achterin; deel 2 m...